Новини про зірок
Подобається

Ненормальна сімейка! Анджеліна Джолі відверто розповіла про сокровенне

14/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ненормальна сімейка! Анджеліна Джолі відверто розповіла про сокровенне

42-річна актриса Анджеліна Джолі розповіла про життя після розлучення з Бредом Піттом для вересневого номера журналу Vanity Файр, передає Корупція.Стар.

Популярне: Незвична поза… Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка


За її словами, після розриву вона переїхала з шістьма дітьми в особняк Beaux Arts, який колись належав режисеру Сесілу Блаунт Де Мілль. За останній рік актриса помирилася з батьком Джоном Войтом, з яким практично не спілкувалася — зрада батька привела до розлучення її батьків, коли Анджеліні було три роки.

Зірка розповіла, що в кінці минулого року страждала від паралічу Белла, в результаті чого пошкодилися лицьові нерви і одна половина її обличчя опустилася. "Жінки часто думають про себе в останню чергу, поки це не відбивається на їхньому здоров'ї", — каже акторка. Зараз Джолі відновлює колишній вигляд обличчя за допомогою голковколювання.

Джолі розповіла про те, які відносини у неї зараз з Піттом: "Ми дбаємо один про одного, ми піклуємося про нашу сім'ю. Ми працюємо заради досягнення однієї спільної мети".

"Наш спосіб життя не був ні для кого проблемою і не мав негативного впливу. Це одна з прекрасних можливостей, які ми можемо дати своїм дітям. Всі шість дітей виросли сильними і думаючими людьми. Я дуже пишаюся ними", — додала вона.

Також вона згадала про свої переживання від розлучення батьків. "У дитинстві, коли батьки розлучилися, я дуже переживала за свою маму, і не хочу, щоб мої діти хвилювалися за мене. Коли хочеться плакати, я роблю це у ванній, а не на їхніх очах. Діти повинні знати, що все буде в порядку, навіть якщо ви самі в цьому не впевнені", — говорить Джолі.

Актриса повідомила, що після розлучення присвятила більшу частину часу будинку і дітям, пішла на кулінарні курси. "Протягом дев'яти місяців я просто намагалася бути хорошою домогосподаркою: прибирала за собакою, мила посуд і читала казки на ніч — всі три справи виходять у мене все краще і краще. Але зараз мені необхідно взути мої черевики і відправитися в подорож", — додала вона.

У той же час вона зазначила, що відчуває себе справжньою жінкою. "Якщо чесно, зараз я сповна відчуваю себе жінкою, тому що я розважлива в своїх рішеннях, я ставлю сім'ю на перше місце, я несу відповідальність за своє життя й здоров'я. Думаю, саме ці речі роблять життя жінки повною", — заявляє Джолі.