Новини про зірок
Подобається

«Вона дім, спина, тил»: Стас Михайлов відверто про кохану жінку. Ви будете розчулені

13/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вона дім, спина, тил»: Стас Михайлов відверто про кохану жінку. Ви будете розчулені

Музикант Стас Михайлов розповів про початок відносин з майбутньою дружиною. Він не втомлюється дякувати дружині за підтримку в складний час, коли він тільки починав завойовувати любов публіки. Уміння знайти потрібні слова для коханого чоловіка Інна Михайлова схожа на свою свекруху, передає Корупція.Стар.

Популярне: Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

Стас Михайлов став головним героєм чергового випуску недільної програми Першого каналу «Чесне слово з Юрієм Ніколаєвим». Співак був готовий до відвертої розмови з телеведучим, а тому бесіда вийшла щирою і душевною. Зокрема, він згадав про те, як почалися його відносини з майбутньою дружиною Інною. Їх зустріч відбулася в складний для вокаліста період — коли він був в самому почали на шляху до слави.

1

«Ми зустрілися в чудовому віці, коли вже обом не по сімнадцять років і любовно-цукерковий період не варто на чолі кута, — розповів Стас Михайлов. — Правда, у мене тоді нічого не було, я навіть пил в очі пустити не міг. Інна розумно і з розумінням до всього поставилася, і цим нагадала мою маму. Коли вона починала жити з моїм батьком, вони приїхали в 1962 році в Адлер, їм довелося оселитися в підвалі, мама сказала батькові: «Володя, не переживай. У нас все буде ». І ось це слово жінки, яка поруч з тобою, дорогого коштує. Це посил ».

Повідав Стас Михайлов і про те, що у них з Інною не прийнято робити один одному компліменти. Краще і дорожче будь-яких слів, на думку музиканта, справи.

«Чоловік знає, що робити для своєї жінки. Краще піднести красивий подарунок. Інна спокійно ставиться до квітів. Букети, цукерки, шампанське — це у нас не прийнято », — продовжив Стас Михайлов.
Музикант обожнює свою дружину і дітей, яких, за його визнанням, балує. Стас Михайлов влаштував маленької спадкоємиці королівський свято

«Мені важко їм щось забороняти — вони дівчинки і з'явилися в усвідомленому віці, коли вже мені під п'ятдесят років. Я їм даю можливість, в надії на те, що вони розуміють — не те головне, що я їм даю, а як мама і тато це роблять для них. Як нам це дістається і чому ми це робимо для них. Ось це важливо. Я хочу, щоб діти усвідомлювали », — пояснив свою позицію Стас Михайлов.

Стас і Інна Михайлова щасливі в шлюбі вже шість років. Подружжя навчилися розуміти один одного з півслова і підтримувати у важкі моменти. «Інна закриває дуже багато питань в моєму житті. Вона будинок, спина, тил. Я займаюся творчістю, я добувач, а вона, не заважаючи мені в цьому, доставляє радість, виховуючи дітей, створюючи затишок в домі, і при цьому залишається прекрасною жінкою », — говорив музикант про свою супутниці в одному з інтерв'ю.