Новини про зірок
Подобається

Тряпочкою прикрилась: Нові еротичні фото Толкаліної зведуть вас з розуму

13/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Тряпочкою прикрилась: Нові еротичні фото Толкаліної зведуть вас з розуму

Актриса Любов Толкаліна разом з 16-річною дочкою Марією відпочиває на Гоа. Вона не тільки насолоджується сонцем і океаном, а й займається йогою разом з інструктором. Артистка ділиться з шанувальниками барвистим знімки, Самим популярними з яких став той, на якому вона оголена, передаєт Корупція.Стар.

Популярне: Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

 — Сьогодні на світанку ми нарешті добралися до іконографії "Венера Сором'язлива". Не втримались. Так вибачать мене ханжі, не знаю на світі жодної другого місця, де хотілося б так. Просто заради краси в красі. Хто бував в ЦИХ місцях, той знає і зрозуміє, хто закритий, кого ображають, хворий або озлобленим, а не турбуйтеся залишати коментарі …. це ваші слова, вони є всього лише вашим відображенням, — написала Толкаліна під відвертим знімки.

У липні 2015 року актриса вже ділилася з передплатникам знімки себе оголеної, але тоді зіткнулася з негативною реакцією. У той час як одні захоплювалися фігурою актриси, інші обурювалися тим, що мама і дружина показує себе голою. Толкаліна навіть довелося видалити фото.

У грудні 2016 року Толкаліна повідомила в розставанні з Єгором Кончаловський, союз з Яким тривав 20 років.

Сегодня на рассвете мы наконец то добрались до иконографии " Венера стыдливая"….. не удержались.Да извинят меня ханжи, не знаю на свете ни одного другого места, где хотелось бы так. Просто ради красоты в красоте. Кто бывал в этих местах, тот знает и поймёт, кто закрыт, обижен,болен или озлоблен, не беспокойтесь оставлять комментарии…. это ваши слова , они являются всего лишь вашим отражением…..

Публикация от Tolkalinaliuba (@tolkalinaliuba)