Новини про зірок
Подобається

Притула розповів всю правду про стосунки з Фреймут і Педаном… Так ось як все було!

13/08/2017     Автор: Яна Романська
Притула розповів всю правду про стосунки з Фреймут і Педаном… Так ось як все було!

Шоумен розповів, як починалася його спільна робота із тими, кого тепер вважає друзями, передає Корупція.Стар

Популярне: Після пологів на червону доріжку… Ніхто не очікував побачити Кожевнікову в такому вигляді!

Це тріо із "перчинкою" свого часу вистрілило у прямому ефірі не гірше від конкурсів краси чи пісенних батлів. Гуморист Сергій Притула, його колега по творчому цеху Олександр Педан та найсуворіший ревізор країни Ольга Фреймут незабаром стали одним цілим.

2

Багато хто задавався питанням – що насправді поєднує таких зовсім не сумісних на перший погляд людей, адже кожен із своїм характером та амбіціями.

Нещодавно Притула вперше вирішив відкрито розвіяти чутки, розставити всі крапки у цих суперечках. В ефірі однієї із програм шоумен зізнався, як починалася його спільна робота із тими, кого тепер вважає друзями.

Із Педаном він почав спілкуватися ще за часів своєї участі у КВК. Західноукраїнська ліга юмористів тоді була якраз на підйомі (символічно, адже згодом вони вели передачу із однойменною назвою).

"Нас спочатку майже ніхто не дивився. Я там був "зло", а потім довелося переформатовувати все. Потім зрозумів: якого біса шукати якийсь образ і корчити із себе того, ким ти не є", — додав гуморист.

3

Фреймут приєдналася до них значно пізніше, підливши трохи масла у вогонь. Проте це тільки зіграло на користь команди:

"Довелося шукати моделі співіснування втрьох і тут ще й Олька "лажанула"….Сказала, що не розуміє чому наші українські жінки такі дурні,  навіщо тут купувати дорогі речі, якщо можна відкладати по 100 доларів і полетіти на шопінг у Мілан. У нас сім сторінок на форумі каналу були заповнені коментарями, типу: " У мене всього сто доларів зарплата, куріца! За які гроші я маю летіти у Мілан?!", — згадує Притула.