Новини про зірок
Подобається

Ось як виглядає сексуальна переможниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт 2017». Тримайте щелепу обома руками

13/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ось як виглядає сексуальна переможниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт 2017». Тримайте щелепу обома руками

Ще одна причина, чому неділя – найкращий день тижня, – рубрика Радіо МАКСИМУМ про найсексуальніших дівчат. Сьогодні під прицілом у нас Яна Краснікова – спокуслива переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2017".
У фіналі конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2017", який пройшов в банкетному залі столичного готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv, взяли участь 16 красунь, передає Корупція.Стар.

Популярне: 
Незвична поза… Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

В результаті перемога дісталася 18-річній киянці Яні Красніковій. Корону їй передала переможниця минулого конкурсу – Олена Сподинюк. Сяючий діамантовим блиском шедевр київських ювелірів тепер рівно рік буде прикрашати красиву голівку нової переможниці.

Яна підкорила журі не тільки своєю фігурою та красою, але й умінням співати. На прохання одного з суддів вона заспівала зі сцени куплет гімну України, причому заспівала непогано й слова не переплутала. Цей момент дуже виділив її зі складу всіх конкурсанток і в результаті привів до перемоги.

Одягнувши корону "Міс Україна Всесвіт" я відразу взяла на себе обов'язок представляти Україну на міжнародному конкурсі. Я буду намагатися, щоб про мою рідну країну і її багатогранність знали в усьому світі, – говорить переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2017" Яна Краснікова.
Дівчина тижня. Яна Краснікова – сексуальна переможниця конкурсу "Міс Україна 

У відвертій розмові нова "Міс Україна Всесвіт" зізналась, що не на жарт хвилювалась. Після знайомства з дівчатами Яна виявила, що наймолодша серед конкурсанток і зовсім без досвіду у конкурсах, на відміну від суперниць. Проте, дебют несподівано приніс перемогу красуні.

Яна також розповіла, що у неї була серйозна проблема зі здоров'ям, яка ледь не завадила її прийняти участь в конкурсі.

Три тижні тому я йшла по сходах, невдало оступилася і пошкодила зв'язки. До дня конкурсу я була змушена ходити в пов'язці. Було дуже складно, боляче, але, як бачите, я впоралася, – говорить дівчина
З дитинства красуня постійно працювала над собою та розвивалась, займалася танцями, малюванням, вокалом, акторською майстерністю та кінним спортом, але Яна вже два роки вчиться в США.

У коледжі в Маямі вона вивчає психологію і іноземні мови: англійську, іспанську, португальську. Всього ж вона знає шість мов. Крім навчання, красуня При цьому дівчина наполягає на тому, що в США вона тільки вчиться і кожні канікули повертається додому, а крім того свої майбутні плани пов'язує з рідною країною.

Зовсім недавно Яна почала вести сторінку в Instagram. Здебільшого дівчина поширює фото, де позує в спокусливих купальниках.

Нагадаємо, що 10 серпня в Києві пройшов фінальний етап конкурсу "Міс Україна Всесвіт", на якому коронували нову красуню Яну Краснікову, яка в 2018 році буде представляти країну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт".

Good Morning ☀️#MissUkraineUniverse2017 #missukraine #roadtomissuniverseukraine

Публикация от Yana Krasnikova ?? (@yanakrasni)

Завтрак чемпионов в @voguecafekiev #MissUkraineUniverse2017 #missuniverse2017 #roadtomissuniverseukraine"

Публикация от Yana Krasnikova ?? (@yanakrasni)