Новини про зірок
Подобається

Дочка Мусліма Магомаєва не виправдала очікувань батька

13/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дочка Мусліма Магомаєва не виправдала очікувань батька

17 серпня відомому вокалісту двадцятого століття Мусліму Магомаєву могло б виповнитися 75 років. Напередодні ювілею співака, який пішов з життя в жовтні 2008 року, Перший канал показав документальний фільм «Муслім Магомаєв. Ні сонця без тебе ». Своїми спогадами про великого артиста поділилися його друзі, знайомі і вдова, екс-солістка Великого театру Тамара Синявська, передає Корупція.Стар.

Популярне: Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка


У житті Мусліма Магомаєва було три великі любові — музика, дружина Тамара і єдина дочка Марина. Співак все життя жалкував про те, що його спадкоємиця не стала артисткою. Передбачувана дочка Мусліма Магомаєва дізналася правду про батька.

1

«Це він як музикант шкодував, а не як батько, — розповіла в фільмі вдова Мусліма Магомаєва Тамара Синявська. — Він ніколи ні на кого не тиснув. І в тому числі на вибір Марини не впливав, але розгнівався. Тому що вона — талановита дівчинка, і у неї були музичні здібності, Марина прекрасно грає на роялі. І Муслім часто розгнівався: як же так, з музичної сім'ї, а шлях предків не продовжила ».

Марина Магомаєва-Козловська народилася в першому шлюбі співака. Ще навчаючись в Бакинському музичному училищі, Магомаєв пристрасно закохався в свою однокурсницю Офелію. Молодому артисту тоді було вісімнадцять років. Пара одружилася, але через рік шлюб розпався, його не врятувало навіть народження доньки.

Марина Магомаєва-Козловська ще в 16-річному віці разом з мамою поїхала в Америку і з тих пір живе за океаном. Жінка вважає за краще не спілкуватися з журналістами. Виняток спадкоємиця великого музиканта зробила п'ять років тому для Першого каналу. В інтерв'ю програмі «Пусть говорят» вона поділилася спогадами про свого знаменитого батька. У фільмі «Муслім Магомаєв. Ні сонця без тебе »показали ті архівні кадри п'ятирічної давності.

«У Баку сніг рідкісне явище, а коли я народилася випав сніг, і тато назвав мене Снігуронькою, — розповіла Марина Магомаєва-Козловська. — Це ім'я приліпилося до мене. Я була маленькою, а тато здавався мені високим і дуже веселим. Він любив балагурити ».

Марина, до речі, закінчила музичну школу по класу «фортепіано». Батько мріяв виступати на одній сцені з дочкою, і хоч вона його і розчарувала, Магомаєв ніколи не дорікав Марину. Дружні стосунки з нею він цінував найбільше.