Новини про зірок
Подобається

Такого відвертого інтерв’ю від Притули не очікував ніхто… Він там такого наговорив!

12/08/2017     Автор: Яна Романська
Такого відвертого інтерв’ю від Притули не очікував ніхто… Він там такого наговорив!

Вперше Сергій Притула розповідає настільки відверто про особисте і творче життя, передає Корупція.Стар

1794523_613761122033367_244113329_n_650x410

Популярне: Оце так сміливість!!! Джамала вразила всіх несподіваною витівкою з чоловіком на відпочинку

Чому Сергій Притула вважає, що Іван Дорн заплутався? Хто колись "розмазав" Сергія Притулу? Чому на початку кар'єри не любив Олександра Педана? Скільки грошей зібрав на АТО? За що Притулі було соромно? Про сина, іменах своїх авто, дивацтва Ольги Фреймут і про те, чи буде вести нац.відбір "Євробачення-2018"?

Кілька цікавих цитат з розмови з Сергієм Притулою:

Чи спілкувався Притула з Дорном

«Я не буду зараз взагалі нічого говорити, тому що будь-яке сказане мною слово може дуже погано обернутися для двох учасників цієї якоїсь-там віртуальної історії. Свого часу я сказав те, що вважав за потрібне, потім Іван сказав те, що вважав за потрібне, а потім Іван сказав те, що не було потрібне, а нащо він то сказав, це вже питання до нього. Мені здається просто, що чоловік заплутався, ну, принаймні він мені так казав».

Про ведення Національного відбору Євро -2017

«Відверто, останні три з половиною роки я веду одне і те ж саме. І тут мене окунають в іншу атмосферу, іншу філософію, плюс це прямий ефір, це можливість імпровізувати, немає неякого тексту крім рекламного і набросок на підводки до тієї чи іншої зірки. Твої діалоги з учасниками і жюрі ніхто не прописує, не модерує, я «дорвався» до чогось нового, до чогось свіжого і кайфував від цього неймовірно! Мені не забороняли тролити, але в цей же момент я чітко розумів, що не міг когось ображати».

Про відношення з Педаном

«Вони (команда КВН Александра Педана,-прим.) постійно привозили своєю хмельницькою командою ніякий матеріал і вигравали, тому що Педан з Лосем дуже смішно корчили «рожици». І мене то так дратувало! Знаєш, коли ти виходиш на візитку і в нас за 5 хвилин візитки 20 жартів, щільність гумору, лупим, лупим. Ті вийшли -мініатюра, 3 жарти і кривляються – ух я їх ненавидів тоді!"

Про гроші на АТО

«Я думаю, що на момент виходу цього інтерв’ю в ефір я зможу відзвітуватися про 25 мільйонів гривень. Це більше, ніж мільйон доларів, тому що в 2014 році ще не було курсу по 25-26, було 10-12-14-16, щось таке. І в 2014 було зібрано 7,5 млн, в 2015 – 7,5 млн, в 2016 – 4,5 млн, а в цьому році зараз вже набігло десь 5 з копійками».