Новини про зірок
Подобається

Та це ж справжня магія! Гагаріна поділилась секретами своєї краси

12/08/2017     Автор: Яна Романська
Та це ж справжня магія! Гагаріна поділилась секретами своєї краси

Як відомо, Поліна Гагаріна недавно стала матір'ю вдруге. Шанувальники часто запитували співачку, як їй вдалося швидко повернутися в колишню форму, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так сміливість!!! Джамала вразила всіх несподіваною витівкою з чоловіком на відпочинку

Нарешті, зірка вирішила докладно розповісти своїм фанатам про те, як саме вона боролася із зайвими кілограмами. Докладний пост з поясненням вона опублікувала в Інстаграм, прикріпивши фотографію своєї стрункої фігури.

Поліна Гагаріна зазначила, що поки показника своєї ідеальної ваги, який був до вагітності, вона ще не досягла. Співачці залишилося поборотися з 3 кілограмами до колишніх 53.

Виконавиця розповіла, що за цю вагітність вона набрала рівно стільки ж, скільки за першу — 25 кілограм. За словами Гагаріної, вага йшла повільно.

Поліна Гагаріна написала докладні інструкції, які вона дотримується заради повернення колишньої форми:

"Ранок — вуглевод, бажано каша, щоб довго перетравлюється, день — білок з клітковиною, вечір — знову білок. Що ВАЖЛИВО! Обов'язково дотримуватися інтервалів між прийомами їжі і не переїдати, а в одній порції стільки, скільки вміщується в долоні, тобто невеликими порціями. Головний принцип — не залишатися голодним, якщо хочеться жерти (саме так) — перекусіть курочкою або, наприклад, білком без жовтка ".

2

"Мені хочеться бути задоволеною собою, своїми формами, подобатися собі, а значить, подобатися оточуючим, продовжити своє здоров'я і молодість. Головне захотіти, налаштувати себе і кожен день рухатися до своєї мети. Безумовно, крім організованого харчування, дуже важливо стежити за своєю шкірою і фізичними навантаженнями! " — підсумувала співачка.