Новини про зірок
Подобається

Відверте зізнання! Анфіса Чехова розповіла як кодувалась від їжі і довела себе до булімії

11/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відверте зізнання! Анфіса Чехова розповіла як кодувалась від їжі  і довела себе до булімії

Анфіса пригадала свої не надто вдалі досвіди втрати ваги.


Струнка телеведуча Анфіса Чехова зізнається – з дитинства була пухкенькою та боролася із зайвою вагою, передає Корупція.Інфо.

3646666

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику

Зірка відверто поділилася із підписниками історією схуднень, котрі призвели до розладу харчової поведінки.

При цьому, своє одкровення вона супроводила актуальною світлиною в бікіні, котра доводить: нині Анфіса перебуває у чудовій формі.


" У 16 років, гуляючи з подружками Новомим Арбатом, ми, заради приколу, встали на вуличні ваги, і я виявила цифру 72. Тоді як мої подружки важили по 45-50 кг. З цього моменту почалися мої катування себе! На яких тільки дієтах я не сиділа! Їла лише рис, пила тільки яблучний сік, овочева дієта, білкова, не їла після шостої, роздільне харчування (до речі, воно було найбільш ефективним). Я навіть кодувалася від їжі. Пам'ятаю, гіпнотезер загробним голосом вселяв нам: "Картопля, хліб і цукор — вороги шлунку". До речі, картоплю я, реально, багато років після цього не їла. У 21 рік я випила кілька курсів тайських таблеток, схуднувши за 2 місяці на 25 кг, але повністю збила свою вегетатику. З того часу мучилася запамороченням, непритомністю і панічними атаками! І вага повернулася! І не сама, а з новими товаришами-кілограмами. А разом з ними прийшла булімія!", — пригадує Чехова.

Цей період у житті теледіви був наповнений стражданнями та тортурами над власним тілом.

"Півтора року на суворій дієті дали про себе знати! Як тільки я зривалася, починала запихати в себе все найшкідливіше, до нудоти, не могла зупинитися. Ненавиділа свою слабкість і своє тіло! Я багато ще таблеток перепила в юності! І всі вони мають лише тимчасовий ефект. Вага завжди поверталася. Моя нікому не потрібна боротьба з вагою, тривала років до 27-ми. З кожною новою дієтою, ґвалтуючи і обмежуючи себе, я ставала більш злою та нещасною! У 28 років я прийняла рішення більше ніколи не сидіти на дієтах! Я вирішила піти іншим шляхом і полюбити себе такою, яка я є", — підкреслює секс-символ.

Крім того, Анфіса закликає жінок любити себе та своє тіло, незважаючи на вагу. Оскільки вона переконана – самими докорами результату не досягнути.

"Потрібно хвалити себе, навіть тоді, коли відображення вас зовсім не радує! Ваше тіло завжди виконує ваші вказівки, і воно рівно таке, як ви про нього думаєте! Ваші думки та переконання, перш за все, таким його сформували! Тіло вірно служить вам, воно хоче вашої любові, а не засудження", — стверджує артистка.

 

Потомственная гидрометеовидящая, определяю погоду на взгляд? Обращайтесь?☺️ А вообще, даю наводку всем моим пышногрудым подписчицам: прекраснейшее бельё @freyalingerie я обнаружила в магазине @z_strekoza Очень красиво садится и держит грудь! Большая размерная сетка? Кстати, вопрос: "Где вы покупаете нижнее бельё на свою грудь?" стоит у меня на втором месте, после "Как вы похудели?". Так что, на первый вопрос ответила, на второй буду постепенно отвечать по тегу #анфисиныпохуделки И первое задание на сегодня: Прекратите ругать себя в зеркале!!! Надо хвалить себя,даже тогда, когда отражение вас совсем не радует! Ваше тело всегда выполняет ваши указания, и оно ровно такое, как вы о нём думаете! Ваши мысли и убеждения, прежде всего, таким его сформировали! Тело верно служит вам, оно хочет вашей любви, а не осуждения?Только, заручившись вашей любовью и поддержкой, оно начнет меняться! #золотаястрекоза #любви

Публикация от Anfisa Chekhova (@achekhova)

 

Продолжаю #анфисиныпохуделки. В теле я была всегда! В 16-ть лет, гуляя с подружками на Новом Арбате, мы, ради прикола, встали на уличные весы, и я обнаружила цифру 72. Тогда как мои подружки весили по 45-50 кг. С этого момента начались мои истязания над собой! На каких только диетах я не сидела! Ела один только рис, пила только яблочный сок, овощная диета, белковая, не ела после 6-ти, раздельное питание (кстати, оно было наиболее эффективным). Я даже кодировалась от еды? Помню, гипнотезёр загробным голосом внушал нам: "Картошка, хлеб и сахар-враги желудку" Кстати, картошку я, реально, много лет после этого не ела?? В 21 год я выпила несколько курсов тайских таблеток, похудев за 2 месяца на 25 кг, но полностью сбила свою вегетатику. С тех пор мучалась головокружением, обмороками и паническими атаками! И вес вернулся! И не один, а с новыми дружочками-килограммами. А вместе с ними пришла Буйлемия! Полтора года на строгой диете дали о себе знать! Как только я срывалась, принималась запихивать в себя всё самое вредное, до тошноты, не могла остановиться. Ненавидела свою слабовольность и свое тело! Я много еще таблеток перепила в юности! И все они имеют лишь временный эффект. Вес всегда возвращался. Моя бесполезная борьба с весом, продолжалась лет до 27-ми. С каждой новой диетой, насилуя и ограничивая себя, я становилась злее и несчастней! В 28 лет я приняла решение больше никогда не сидеть на диетах! Я решила пойти другим путём и полюбить себя такой, какая я есть? Продолжение следует? Следите за #анфисиныпохуделки

Публикация от Anfisa Chekhova (@achekhova)