Новини про зірок
Подобається

Гени підвели: Кошовий вперше показав своїх дітей. Шанувальники приголомшені

11/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гени підвели: Кошовий вперше показав своїх дітей. Шанувальники приголомшені

Гумористичне шоу «Вечірній квартал» важко уявити без лисого і смішного Євгена Кошового. Цей актор вміє веселити публіку і приковувати увагу. Ось чому багато любителів якісного гумору підписуються на його мікроблог в Instagram і з нетерпінням чекають усі нових і нових жартів від кумира, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Смішний образ Євгена Кошового допоміг йому в житті не раз. Швидше за все, саме за допомогою гумору йому вдалося завоювати серце красуні-блондинки Ксенії, яка стала йому відмінною дружиною. Вони щасливі в шлюбі вже десять років і живуть душа в душу. До того ж, улюблена подарувала гумориста двох чудових доньок: Варвару і Серафиму.

На жаль, зоряний батько рідко показує своїх дівчаток широкому загалу і в своєму мікроблозі більше висвітлює робочі будні. Але, схоже, настав цей щасливий день для шанувальників актора, адже сьогодні Євген Кошовий вперше за довгий час поділився знімком з підрослими донечками. Напевно, це сімейний відпочинок благотворно вплинув на гумориста.


«Підемо потусим з моїми улюбленими чувіху # діти # дочка # втораядочь # дведочері # люблюобеіходінаково # квартал95 # кварталмощьсіла # відпустку», — як завжди не зміг обійтися без нотки гумору Женя.

Читай також: Відомий український співак Олександр Кривошапко чекає первістка

Шанувальники зоряного гумориста «зацінили» його образ і красивих супутниць: «Приємно провести вам час! Дочки красуні! »,« Крутий татусь …. з двома принцеси »,« Папка крутий)))) »,« Жека, та ти Багач, мати дві принцеси це супер »,« Прямо бачу зі спини що Варя виросла »,« овечих! Які гарні! »,« Молодшенька така взросленькая вже »,« Красені! Гарного відпочинку! »,« @ Evgenii.koshevoi хорошого відпочинку, порадуйте нас фото Варюша хоча б, дуже скучили за нею ».