Новини про зірок
Подобається

Така сонячна: Слава Камінська у неймовірній сукні позувала з дітьми

10/08/2017     Автор: Яна Романська
Така сонячна: Слава Камінська у неймовірній сукні позувала з дітьми

Артистка поділилася новими фото з бекстейджу сімейної фотосесії, передає Корупція.Стар

221276

Популярне: Милість зашкалює! Григорій Решетник вперше показав фото з двома синами

Учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка прикрасила обкладинку українського глянцю разом з підрослими дітьми, поділилася фотографіями з бекстейджу.

Знімання відбувалися у київській квартирі Слави та її чоловіка, пластичного хірурга Едгара Камінського.

2

Співачка з'явилася на обкладинці журналу без чоловіка в компанії своїх дітей – Леона і Лаури. Чому родина Камінських постала на знімках в неповному складі, можна дізнатися в інтерв'ю Viva, яке відбулося під гаслом "Кохання без фотошопу".

3

Мало хто з представників українського шоу-бізнесу може зізнатися, що свариться з чоловіком і ревнує його, що в родині бувають непорозуміння через щільний робочий графік. 

"Я терпіти не можу маски. Якщо мені погано, я плачу. І не можу цього приховувати. Та й не стану – все одно всі емоції на обличчі. Якщо мені добре, мені добре…" – зізнається Слава.

4

Інтерв'ю вийшло прямолінійним, з часткою гумору:

"Мені взагалі здається, що критичні дні не у жінок, а у чоловіків", — сказала Слава.

"Основна помилка жінок, це коли: "Я піду спати з малюком до іншої кімнати, щоб нікого не турбувати". Якого хріна?! Це дитина спільна, і якщо дитина кричить, то вона кричить і для тебе, і для нього!" — впевнена Камінська. 

Не обійшлося в інтерв'ю і без розмов про творчість: паралельно з участю в "НеАнгелах" співачка приступає до роботи над сольним проектом. А 10 жовтня стартує всеукраїнський тур гурту "НеАнгели" SlavaVictoria, підготовка до якого в самому розпалі.