Новини про зірок
Подобається

Щось не «клеїться»! Анна Седокова натякнула на проблеми в особистому житті

10/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Щось не «клеїться»! Анна Седокова натякнула на проблеми в особистому житті

Здається, що в особистому житті Анни Сєдокової щось не “клеїться”: вчора ввечері співачка в Instagram опублікувала фото, додавши до нього коментар, у якому натякнула на проблеми, передає Корупція.Стар.

72254_0
Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику

“Я дуже рідко пишу сумні пости, або про те що відбувається в моєму особистому житті. Тому що я не хочу, щоб мене хтось жалів. А ще більше не хочу, щоб хтось писав, подивіться вона прибідняється. У мене все нормально і я живу своїм кращим життям і дуже її люблю. Я не прошу ні у кого допомоги, не розраховую на підтримку і сама відчайдушно намагаюся бути корисною. Словом і ділом. Але іноді так хочеться розповісти правду. Просто щоб ви знали. Як складно іноді посміхатися … ”

– прокоментувала фото колишня солістка “ВІА Гри”.

Що конкретно має на увазі 34-річна співачка, не зовсім ясно, адже останнім часом особисте життя Анни Сєдокової багате на найрізноманітніші подробиці. Так, в квітні артистка стала матір’ю втретє, проте ім’я батька дитини ще й досі не назвала. Уже в червні продюсер Андрій Ковальов опублікував перше спільне фото Анни і Артема Комарова – як повідомлялося, це батько її сина Гектора і майбутній наречений.

20170605-annase2
Якщо ви думаєте, що на цьому розмови про особисте життя Сєдокової вщухли, то ви помиляєтеся: чотири дні тому молода мама і соліст групи M’Band Анатолій Цой самі підкинули дров в котел суспільного обговорення, опублікувавши спільне фото з чотиримісячним сином співачки на своїх сторінках в Instagram. Анна фотографію підписала трьома емодзі-сердечками.

20170810-anna-1 20170810-anna-2
“Знайте, що ця любов дуже-дуже-дуже взаємна! А що між нами було або буде? Час покаже”,- написала вона.

20170810-anna-3

Цой підписав спільну фотографію трохи простіше: “Найкращий день”.

Ще більше сум’яття в і без того заплутану справу внесла Наталя Рудова – подруга Сєдокової, прокоментувавши її фото.

“Ну нарешті ви перестали ховатися !!! Ви такі гарні!!!”,

– емоційно написала вона.

Нагадаємо, що історія відносин (або “відносин”) Анни і Анатолія Цоя досить довга. Цой брав участь в реаліті-шоу “Хочу до Меладзе”, спочатку потрапивши в команду Сєдокової. Пізніше він перейшов до іншого наставника – Сергія Лазарєва, що в кінцевому підсумку допомогло йому виграти і увійти до складу нового бойз-бенду Костянтина Меладзе M’Band.

Втім, цей перехід зовсім не зіпсував відносини співачки і конкурсанта, навпаки: в мережі стали з’являтися численні фотографії Анни і Анатолія. На деяких з них музикант ніжно обіймає живіт майбутньої мами. Власне, саме тоді всі заговорили про його потенційне батьківство, ще до появи на горизонті загадкового бізнесмена Комарова.

20170810-anna-4

Будемо сподіватися, що нічого поганого в житті Анни не відбувається, а всі труднощі виявляться тимчасовими. Адже трьом її дітям здорова і щаслива мама зараз потрібна як ніколи!