Новини про зірок
Подобається

«Коляска не завада»: Гайтана, яка нещодавно народила похвалилась шикарною фігурою. Як їй це вдалось?

10/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Коляска не завада»: Гайтана, яка нещодавно народила похвалилась шикарною фігурою. Як їй це вдалось?

Відома українська співачка Гайтана любить тримати себе в формі. І навіть після народження дочки вона продовжує тренуватися і бігати. Як зірка поєднує спорт і догляд за малятком, передпет Корупція.Стар.

bankoboev.ru_gaitana_v_naryadnom_plate

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Всіх молодих мам хвилює питання, як схуднути після пологів і повернути собі колишні шикарні форми? Особливо заклопотані своєю фігурою публічні красуні і зірки, для яких скинути набрані за вагітність кілограми якомога швидше — справа честі і своєрідний виклик. Спорт і щадні дієти — у всіх свої секрети і методи боротьби із зайвою вагою.

Відому українську співачку Гайтану теж хвилює питання схуднення після пологів, адже зовсім недавно вона стала мамою маленької дівчинки Ніколь. Тепер у зірки з'явилося багато нових турбот: догляд за донечкою, робота над собою, сімейні клопоти і, звичайно ж, творчість, без якого вона не уявляє свого життя. Як Гайтані вдається все поєднувати?


Сьогодні співачка вирішила трохи відкрити завісу таємниці і розповісти, як вона скидає набрані під час вагітності кілограми. Вибір зірки — спорт, а саме біг. Це чудове заняття для підтримки себе в формі. До того ж, Гайтана поєднує приємне з корисним: вона бігає з коляскою. Мама худне, а маленька Ніколь проводить час на свіжому повітрі. Класна ідея!

Фанати Гайтани похвалили її за вміння поєднувати прогулянку з немовлям і заняття спортом: «@gaitana_music мамі стимул бігти з навантаженням)», «Доброго дня!», «Молодчинка. .У мене немає сил виходити на пробіжку »,« Солодкі — пресолодкі »,« Де б ще гладкі тротуари знайти, щоб коляску не трясло бігу на таких вибоїнах ».