Новини про зірок
Подобається

Що це з нею? Тетяна Котова здивувала вбранням. Вона в тюрму зібралась?

09/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Що це з нею? Тетяна Котова здивувала вбранням. Вона в тюрму зібралась?

Співачка опублікувала у своєму мікроблозі яскравий знімок, передає Корупція.Стар.

 

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Тетяна Котова — співачка і модель, яка знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю «Максим». Білява дівчина перемогла в конкурсі «Міс Росія» і брала участь в конкурсах «Міс Світу» та «Міс Всесвіт». Але популярність Тетяні приніс НЕ модельний бізнес, а дворічна робота в культовій групі «ВІА Гра».

У мікроблозі Тетяна Котової з'явилася нова фотографія. На знімку виконавиця позує в ресторані. Для виходу в світ екс-учасниця групи «ВІА Гра» вибрала стильний костюм в дрібну смужку. Комплект складається з укорочених звужених штанів і жакета з поясом-поясом. Образ доповнили блакитні босоніжки на шпильці.

 

Иногда, под вечер, останавливаешься в вечном беге по часовой стрелке и думаешь о том, что именно сейчас, в этот самый момент, кто-то влюбляется, кто-то преодолевает страх, совершает подвиг, произносит главные слова и делает выбор… Где-то именно сейчас, в эту самую минуту, восходит солнце, а где-то наступает ночь… Жизнь — это то, что происходит с нами сейчас… И пусть наше "сейчас" будет самым прекрасным и самым чудесным???????????

Публикация от ТАТЬЯНА КОТОВА (@kottova)