Новини про зірок
Подобається

Шанувальники активно обговорюють архівне фото Пономарьова… Ви тільки подивіться, яким він був

09/08/2017     Автор: Яна Романська
Шанувальники активно обговорюють архівне фото Пономарьова… Ви тільки подивіться, яким він був

9 серпня 1973 року в Хмельницькому народився Олександр Пономарьов — український естрадний співак, народний артист України (2006), передає Корупція.Стар

14228571

Популярне: Зовсім інша!!! Тоня Матвієнко вразила кардинальними змінами в зовнішності

 У 1993 році дебютував на Всеукраїнському конкурсі молодих виконавців «Червона рута» в Донецьку, де здобув перемогу. У 1994 році взяв участь у Міжнародному фестивалі мистецтв «Слов'янський базар» у Вітебську, де посів друге місце. 

У 1995 році отримав Гран-прі на Міжнародному конкурсі молодих виконавців сучасної української пісні імені Володимира Івасюка, який проходив в Чернівцях. 

У 1998 році Олександру Пономарьову було присвоєно звання Заслуженого артиста України. 

24 травня 2003 року в Латвії відбувся Конкурс пісні Євробачення, на якому дебютувала Україна з піснею «Hasta la vista» у виконанні Олександра Пономарьова. 

123

Він посів 14-е місце. У 2006 році Олександру Пономарьову присвоєно звання Народного артиста України. Тенор, вокальний діапазон — 3 октави. Співака вже привітала екс-дружина Олена Мозгова. Привітання на Фейсбуці вона прикрасила ретро-фотографією. “    

"З Днем народження! Будь щасливий! Сил, здоров'я, натхнення, кохання! p.s. Ось знайшла в архіві фото, рік не пам'ятаю", — написала Олена Мозгова.