Новини про зірок
Подобається

Приголомшливе зізнання! Дмитро Шепелєв розповів чому не ходить на могилу до Фріске

09/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Приголомшливе зізнання! Дмитро Шепелєв розповів чому не ходить на могилу до Фріске

Ведучий не може змиритися зі смертю коханої жінки.
15 червня 2015 співачка Жанна Фріске загинула після довгої боротьби з раком головного мозку, передаєт Корупція.Стар.

de4ee087ad78769bf1534e5ab08893f1

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Напередодні другої річниці смерті артистки мати покійної Ольга написала дочки відвертий лист, в якому серед іншого згадав, що вона не ходить до неї на могилу. А недавно стало відомо, що і вдівець Жанни Дмитро Шепелєв НЕ відвідує кладовище, де похована артистка — пише cosmo.ru.
Телеведучий розповів про це в студії свого нового шоу "Насправді". Героями недавнього випуску програми стали колишнє подружжя Прохор Шаляпін і Лариса Копенкина. Коли екс-дружина співака заговорила про смерть дочки, яку втратила 20 років тому, вона зізналася, що до сих пір важко переживає цю втрату і сумує за спадкоємиці.

Шепелев підтримав Копенкина, заявив, що він теж бути не може змиритися зі смертю коханої жінки і до кінця прийняти той факт, що її більше немає в живих. "Я теж не можу прийняти смерть близької людини і теж не буваємо на кладовищі", — розповів Дмитро.
Нагадаємо, після смерті Жанни Фріске Дмитро Шепелєв займається вихованням Платона. Артистка пішла з життя у віці 40 років. Вона два роки боролася зі страшною хворобою, але Так і не змогла побороти пухлина головного мозку.