Новини про зірок
Подобається

Було на що подивитися… В Анни Седокової луснула сукня просто на сцені, після чого вона…

09/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Було на що подивитися… В Анни Седокової луснула сукня просто на сцені, після чого вона…

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" і багатодітна мати Анна Седокова ледь не залишилася без сукні під час виступу в російській Казані. Відповідне відео на своїй сторінці в Instagram опублікувала блогер Катерина Сиддикова, передає Корупція.Стар

Популярне: Яка струнка!!! Ірина Федишин засвітила спокусливу фігуру у відвертому купальнику і показала красеня-чоловіка

Як зазначається, у сукні не витримала блискавка, а запасного наряду Седокова з собою не взяла. Однак співачка не розгубилася і знайшла оригінальний вихід з незручного становища. Вона підперезаний плаття краваткою свого помічника і продовжила співати. Але на цьому інцидент вичерпаний не був, бо як це не допомогло і наряд все одно сповзав. В результаті співачка просто одягла поверх сукні майку одного зі своїх колег.

 

 

 

Во время концерта у Анны Седоковой сломался замок на платье!!!! Такого я ещё не видела? ⠀ ⠀Анна @annasedokova не растерялась, ушла за кулисы, переодела платье наоборот, а галстуком музыканта, обвязалась?? И всё-таки плоховато держалось, но звезда, не растерявшись, попросила у клавишника майку, надев её сверху? ⠀ ⠀Небольшой экшн прошёл даже на ура?? Аня, умничка, даже глазом не моргнула! ⠀ ⠀Я видела Аню впервые вживую?? Она реально очень обаятельная с шикарной улыбкой и грудью, что глаз не отвести? Пела вживую, даже зал песни предлагал, а она исполняла! Голос класс?? заворожил и впечатлил?? ⠀ ⠀Приятно услышать голос певицы, на которую подписана в Инсте☺️ Анна @annasedokova спасибо за вечер в @korstonkazan! Будем ждать снова?????? ⠀ ⠀Загрузила пост с 10-го раза, хотела все 10 видео с разными песнями?? но Инста не тянет? Кому нравится Седокова? Пришлю видел в личку?

Публикация от БЛОГ О СЧАСТЛИВОЙ ЖИЗНИ❤️ (@ekaterinasyddykova)