Новини про зірок
Подобається

Лавров розповів про корпоративи Софії Ротару. Це не вкладається в голові

07/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Лавров розповів про корпоративи Софії Ротару. Це не вкладається в голові

Співачка не хоче брати участь у політичних інтригах.
Ротару святкує ювілей: рідні засипали співачку привітаннями, а іменинниця похизувалася фотосесією, передає Корупція.Стар.

 

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику

І поки Софія Михайлівна відзначає день народження у колі родини на Сардинії, її директор Сергій Лавров поділився деякими секретами з життя знаменитості.

Так, Лавров поділився, що свою пенсію, яка складає 1756 гривень Ротару довгий час перераховує на лікування дівчинки, яка страждає від важкого захворювання кісток.

"На щастя, Софія Михайлівна не залежить від своєї пенсії, яку отримує в Україні. У неї є корпоративи, приватні виступи, куди її як і раніше запрошують олігархи і бізнесмени, готові заплатити за концерт улюбленої співачки від 50 тисяч євро. На ці гроші Софія Михайлівна зараз і живе", — зізнався директор, пише .

Також Лавров пояснив, чому зірка відмовляється виступати в Україні та Росії. За його словами, Софія Михайлівна не хоче брати участь у політичних інтригах.

"Останнім часом Софія Михайлівна веде злегка самотній спосіб життя. Вона не дає інтерв'ю, хоча їй пропонують солідні гонорари за телевізійну сповідь в домашній обстановці. Вона категорично цього не хоче, оскільки якщо її інтерв'ю з'явиться на телебаченні в Росії, то в Україні її розірвуть. На жаль, вона стала жертвою політичної ситуації…" — наголосив директор Ротару.

До слова, нещодавно Софія Ротару виступала на фестивалі "Жара" у Баку, де приголомшила присутніх помолоділим виглядом. Як пояснив Лавров, зовнішній вигляд співачки – це результат її інтенсивної дієти, яка тривала півроку.

"Перейти на інший режим харчування їй було не так легко, оскільки улюблена страва Софії Михайлівни — це смажена картопля… І перед ювілеєм Софії Михайлівні довелося відмовитися від картоплі, від десертів, від м'ясних страв. Вона в основному харчувалася свіжою зеленню і кожен день здійснювала годинні прогулянки. Схудла дуже серйозно. Скинула більше десяти кілограмів", — поділився Лавров.