Новини про зірок
Подобається

“Сумую невимовно”: головний ревізор країни Ольга Фреймут страждає через смерть близької людини

05/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
“Сумую невимовно”: головний ревізор країни Ольга Фреймут страждає через смерть близької людини

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут на своїй сторінці в Інстаграмі поділилася жалем та смутком з приводу смерті бабусі, адже саме сьогодні минуло 40 днів із прикрої дати, передає Корупція.Стар.

Популярне: Які гарні дівчата!!! Лілія Ребрик та її донечка вдяглися в розкішні сукні, вони просто неймовірні

"Сьогодні 40 днів , як немає моєї найулюбленішої бабусі Світлани Рейнгольдівни. Маминої мами .Манерами, мудрістю, декадансом — зобов'язана цій тендітній Жінці. Сумую невимовно. Мало наговорилися. Нарадилися. Набулися. Ці кадри , відзняті під час святкування маминого ювілею, останні в моєму телефоні, на яких Вона. Свята і ніжна , завжди пахла лавандою і казкою. Моя ікона стилю і буття. Як каже моя похресниця Еля: "Бабуся Світуся пішла на Небо, миється дощиком, вибирається місяцем. Але обруч доя волосячка забула"… І ще диво, про яке таки скажу . Бабуся покинула нас у день, коли народилася моя Доня. Залишила щастя по собі. Якийсь найсекретніший секрет."

Сьогодні 40 днів , як немає моєї найулюбленішої бабусі Світлани Рейнгольдівни. Маминої мами .Манерами, мудрістю, декадансом — зобов'язана цій тендітній Жінці. Сумую невимовно. Мало наговорилися. Нарадилися. Набулися. Ці кадри , відзняті під час святкування маминого ювілею, останні в моєму телефоні, на яких Вона. Свята і ніжна , завжди пахла лавандою і казкою. Моя ікона стилю і буття. Як каже моя похресниця Еля: "Бабуся Світуся пішла на Небо, миється дощиком, вибирається місяцем. Але обруч доя волосячка забула"… І ще диво, про яке таки скажу . Бабуся покинула нас у день, коли народилася моя Доня. Залишила щастя по собі. Якийсь найсекретніший секрет.

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)