Новини про зірок
Подобається

Суд виніс вирок бойфренду Даші Астафєвої! За що покарали відомого бізнесмена

05/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Суд виніс вирок бойфренду Даші Астафєвої! За що покарали відомого бізнесмена

Бойфренду української зірки Playboy Даші Астаф'євої, підприємцю Артему Кіму в п'ятницю, 4 серпня, Солом'янський районний суд обрав запобіжний захід, передає Корупція.Стар.

Популярне: Які гарні дівчата !!! Лілія Ребрик та її дочка одяглися в розкішні сукні, вони просто неймовірні

Затриманого днем ​​раніше за багатотисячні розкрадання посадили під цілодобовий домашній арешт на два місяці з носінням електронного засоби стеження.


Як стало відомо раніше, сина колишнього гендиректора НАЕК "Енергоатом" і Південно-Української АЕС підозрюють в розкраданні 27 млн ​​гривень "Енергоатому".

5abe3eda5936bacbdf87e

Крім домашнього арешту, на затриманого поклали ряд зобов'язань, а саме прибувати в суд за першим викликом, здати закордонний паспорт, повідомляти слідчим і суду про зміну свого місця проживання, а також утримуватися від спілкування з іншими учасниками кримінального провадження та свідками, пише джерело, посилаючись на слова прес-служби САП (Спеціалізована антикорупційна прокуратура).

Також наголошується, що під час засідання в залі суду присутній батько Кіма, а ось кохана, якої сьогодні виповнилося 32 роки, в суді помічена не була.