Плітки
Подобається

Скоріше б заміж! Найбажаніші наречені України

05/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Скоріше б заміж! Найбажаніші наречені України

Списки багатих і успішних українських неодружених з кожним роком змінюються. Зірки шоу-бізнесу залишають ряди одинаків, пов'язуючи себе узами шлюбу. Але все ж деякі селебріті залишаються там і чекають, коли нарешті зустрінуть свого єдиного і неповторного, передає Корупція.Стар.

Популярне: Які гарні дівчата !!! Лілія Ребрик та її дочка одяглися в розкішні сукні, вони просто неймовірні

Еріка Герцег

Эрика Герцег

Спокуслива солістка епатажної поп-групи "ВІА Гра" до цих пір не зустріла свою половинку. Як відомо, 29-річна красуня народилася в селі Мала Добронь, Закарпатської області. У студентські роки підробляла офіціанткою і оператором колл-центру.

Але в 2010 році життя дівчини кардинально змінилася. Вона почала кар'єру моделі і незабаром переїхала до Києва. У 2013 році Еріка перемогла в телепроекті "Хочу в" ВІА Гру ".

Анна Кошмал

Анна Кошмал

23-річна українська кіноактриса і співачка народилася в Києві в родині військового і вчительки. У 2010 році вступила до Київського естрадно-циркового училища. Через рік отримала першу серйозну роботу. Незабаром талант дівчини помітили. Її запросили знятися в телесеріалах "Сашка", "Не зарікайся", "Коли наступить світанок" і "Слуга народу".

Вікторія Варлей

Виктория Варлей

33-річна українська актриса театру і кіно народилася і виросла в Києві. За 14 років дівчина знялася в десятці фільмів і кліпів. Її найвдалішими роботами вважають стрічки "Істальгія", "Під електричними хмарами", "Лорелей", відеокліпи "Як мене звати" і "Небезпечна" групи С.К.А.Й.