Новини про зірок
Подобається

Які вони чудові! Валентина Хамайко разом з дітьми знялися у ніжній фотосесії. Це варто побачити!

04/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Які вони чудові! Валентина Хамайко разом з дітьми знялися у ніжній фотосесії. Це варто побачити!

Знімання відбувалися вдома у ведучої "Сніданок.Вихідний", передає Корупція.Стар

Популярное: Відомий співак зарізав безхатченка за те, що він його назвав… Подробиці історії шокують

Ведуча "Сніданку.Вихідний" Валентина Хамайко разом з дітьми знялася у родинній фотосесії.

Зірка каналу "1+1" прикрасила сторінки тижневика "Теленеделя". Знімання відбувалися вдома у ведучої.1

В інтерв'ю глянцю Валентина розповіла, як їй вдається проводити прямі ефіри, виховувати дітей, доглядати за домашньою фермою, частувати родину органічними вишуканими стравами, ще й писати свою першу кулінарну книжку "Солодка неділя". Видання побачить світ вже у вересні.

Авторка зібрала в книзі найсмачніші рецепти десертів, які зможуть якнайкраще доповнити недільні сімейні посиденьки, коли рідня збирається разом і може насолодитися спілкуванням. 2

"Я ніколи не купую додому випічку. Навіть не згадаю, коли це було востаннє. Натомість радую дітей та чоловіка десертами за оригінальними родинними рецептами. Саме ці рецепти й зібрала у книжці", — поділилася Валентина.

"Свою книжку писала вночі. Так, без жартів! Треба ж не тільки розписати рецепти, а й приготувати за ними. Мінімум одна, а то й дві ночі на тиждень у мене йшли на випічку. Вкладала дітей спати, про всяк випадок на 12 ночі накручувала будильник, щоби випадково не проспати, спускалася на кухню і готувала 3-4 рецепти. Вранці діти сумно запитували: "Мамо, це не для нас?". Але я старалася їм після знімань хоча б по шматочку привезти. Два з половиною місяці не тренувалася взагалі — навіть у спортзал не ходила! Набрала шість кілограмів", — зізналася Хамайко

Окрім інформації про книжку, зі сторінок тижневика читачі дізнаються і про те, що вдома у Валентини ціла домашня ферма: курчата, кролики, козенята, – а овочі та фрукти сім'я вирощує на своєму городі.

"Я не була ініціатором того, щоб завести вдома корову та вирощувати картоплю. Та коли з'явилися діти, ми з чоловіком зрозуміли, що дати їм змогу харчуватися екологічно чистими продуктами – це важливо й необхідно", — поділилася ведуча.