Новини про зірок
Подобається

Він їй точно не підходить: Анна Сєдокова вперше показала батька свого сина. Цього співака знають усі

04/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Він їй точно не підходить: Анна Сєдокова вперше показала батька свого сина. Цього співака знають усі

Днями у своєму блозі  співачка Анна Седокова поділилася зворушливим фото зі своїм 4-місячним сином Гектором і солістом групи "MBAND" Анатолієм Цоєм, передає Корупція.Стар

Популярне: Відомий співак зарізав безхатченка за те, що він його назвав… Подробиці історії шокують

На знімку компанія виглядає як справжня сім'я.

На початку квітня Анна Седокова в третій раз стала мамою. В її родині народився міцний і здоровий хлопчик, для якого вона вибрала незвичайне ім'я — Гектор.

1

У декретній відпустці Сєдокова довго затримуватися не стала. Через місяць після пологів співачка вже брала участь в зйомках на ТБ, а також виступала на сцені.

Здивувати публіку Ганні вдалося не тільки швидкою адаптацією після пологів, але і своїм зовнішнім виглядом. У рекордні терміни їй вдалося повернути собі колишню форму.

Відкритим залишалося тільки одне питання — хто батько третьої дитини Седокової. За деякими даними, ним є бізнесмен Артем Комаров.

У червні чоловік перестав приховувати роман з нею і виклав зворушливий спільний знімок з Анною на своїй сторінці в Instagram.

2

Однак вчора Анна Седокова здивувала своїх фоловерів фотографією з солістом групи "MBAND" Анатолієм Цоєм і маленьким Гектором.

У підписі до кадру 34-річна співачка залишила зображення декількох сердечок. Фоловери артистки відразу припустили, що таким способом співачка вирішила розсекретити справжнього батька своєї дитини.

Крім того, схожою фотографією поділився в своєму Instagram і Анатолій Цой, залишивши під знімком зворушливу підпис: "Найкращий день".

3

На підтвердження подібних припущень стала реакція близької подруги Анни — актриси Наталії Рудової. Під фото в Instagram дівчина залишила інтригуючий коментар, який переконав усіх, що Седокова дійсно зустрічається з солістом "MBAND"

12

До слова, раніше в Мережі вже з'являлися новини про те, що між Ганною і солістом "MBAND" роман. Однак тоді співачка поспішила спростувати всі чутки, зазначивши, що вони з Анатолієм Цоєм тільки хороші друзі.

Нагадаємо, крім молодшого сина в сім'ї Анни Седокової підростає дві прекрасних дочок — 12-річна Аліна від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем і 5-річна Моніка — від шлюбу з бізнесменом Максимом Чернявським.