Новини про зірок
Подобається

В армію забирають? Собчак здивувала всіх шанувальників новим фото. Ви тільки подивіться на неї

03/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
В армію забирають? Собчак здивувала всіх шанувальників новим фото. Ви тільки подивіться на неї

Ксенія Собчак опублікувала в Мережі фото, на якому вона відпочиває у військовій формі, що відразу ж викликало величезний інтерес багатьох її фанатів. Можливо, що відома телеведуча готує якийсь новий телепроект, а може вона знову знімається в кіно, передає Корупція.Стар

Популярне: СЕНСАЦІЯ!!! Седокова вперше за довгий час показала батька свого сина, ви будете в шоці від нього

Шанувальники готові до сюрпризів і новій роботі Ксенії. Собчак не поспішає розкривати карти, а лише дражнить своїх передплатників. Які, до речі, погодилися із зіркою, що форма їй до лиця. Фанати в коментарях писали компліменти і підкреслювали, що в такому образі Ксенія виглядає дуже гармонійно.

1

Але знайшлися, звичайно ж, і такі, які несхвально висловилися з приводу зовнішності телеведучої. Дивно, що взагалі, жінка з немодельний і не класичною зовнішністю змогла потрапити на телебачення і домогтися таких успіхів.

Багато хто забуває, що Собчак може похвалитися дотепністю і хорошим почуттям гумору, а це для гарної телеведучої просто незамінна риса. Але, як би там не було, Ксенія все ж має самобутню красу і харизмою і, до речі, вже встигла привести своє тіло в порядок після пологів, про що свідчать її фотографії в відповідних нарядах.