Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 13 серпня

02/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 13 серпня

ОВЕН
Той, до кого ви відчували сильні почуття сьогодні знову з'явиться у вашому житті. Вам напишуть електронного листа чи зателефонують. Чарівність цієї людини неможливо заперечити, проте, ви досі не вирішили, чи хочете відновити відносини. Зачекайте, поки не розберетеся в своїх почуттях.

ТЕЛЕЦЬ
Намагатися стати ідеальним — найбезглуздіша втрата часу! Це не тільки віддалить вас від інших людей, а й пробудить почуття постійного невдоволення. Вам потрібно перестати прагнути бути кращим у всьому. Навчіться приймати себе такими, якими ви є.

БЛИЗНЮКИ
Обмеження, що виникли в особистому житті, змусять вас прикидатися та грати якусь роль. Не варто погоджуватися на такі умови, інакше ви не зможете отримувати насолоду від життя. Веселіться і пам'ятайте, що все люблять компліменти. Сьогодні Вам вдасться змусити багатьох посміхнутися.

РАК
Без сумнівів, зараз у вашому списку дуже багато справ, але не варто починати нервувати через кількість завдань, які необхідно завершити. Якщо подумати, то бути зайнятим — це добре. Це означає, що ви потрібні іншим людям. Можливо, ви не відчуєте себе корисним, будучи лише гвинтиком у великому механізмі, але без цього гвинтика механізм працювати не буде.

ЛЕВ
Від вас багато очікують, тому вас почне пригнічувати почуття обов'язку і тиск оточуючих. Поставтеся до цього простіше і розслабтеся. Накручуючи себе, ви лише станете ще більш нерішучими. Попросіть дати вам трохи вільного простору і часу, щоб розібратися з тим, що відбувається.

ДІВА
Щоб отримати перевагу в суперечці, вам сьогодні потрібно буде скористатися комбінацією неупередженої логіки і чарівної посмішки. Ви не можете змусити людей погодитися з вами лише тому, що ви чарівні — потрібні факти. Перш ніж ви почнете якісь переговори, переконайтеся, що у вас є достатньо необхідних доказів.

ТЕРЕЗИ
Сьогодні можуть виникнути суперечки в колективі. Не забувайте, з ким ви зараз маєте справу, тому що є люди, яким можна довіряти, і ті, кого варто остерігатися. Якщо ви хочете поділитися з своїми ідеями і мріями, ви можете це зробити. Просто будьте обачними та не видавайте багато секретів.

СКОРПІОН
У Вашому житті скоро з'явиться людина з гламурним способом життя. Зверніть на неї увагу, вас зможуть навчити чомусь корисному. Ви досить легко втримуєтеся від спокус, однак прийшов час, коли з ними постійно жити. Тож запасайтеся терпінням.

СТРІЛЕЦЬ
Остерігайтеся людей, які своєю поведінкою будуть вас нервувати та змушувати хвилюватися. Навіщо вам зайві клопоти на вихідних?

КОЗЕРІГ
Близька вам людина нещодавно давала обіцянки і божилася виконати все заплановане. Однак до сих пір нічого не виконано. Ваше терпіння випробовують. Будьте терплячими та просто поговоріть, агресія в таких справах ні до чого.

ВОДОЛІЙ
Замість того щоб зосереджуватися на пристрасті, чому б просто не насолодитися приємними відносинами? Занадто багато запалу призведе лише до того, що ви рано перегорите. Все, що вам зараз потрібно, — це поступовий інтерес, який дасть вам двом досить часу.

РИБИ
У вашому житті настають зміни, прийдуть вони у вигляді когось дуже привабливого. Це може бути людина, яка запросить на романтичне побачення, змусить відчувати, сексуальне бажання або ж новий діловий партнер. Нова людина змусить ваше серце вистрибувати з грудей, однак не варто це демонструвати.