Гороскопи
Подобається

Гороскоп 7-13 серпня

02/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп 7-13 серпня

ОВНИ. У вас на серці романтичне свято: будьте в центрі уваги, любіть, творіть, прагніть зробити щасливими всіх, хто знаходиться поруч. Для досягнення поставленої мети об'єднуйтеся з близькими по духу людьми. Формула успіху: "просять – допоможіть", поділіться досвідом, але міру слід знати, не дозволяйте паразитам сідати на спину. Розумно задовольняючи чужі інтереси, виконуючи роль "швидкої допомоги" в критичний момент, ви рухаєтеся по правильному доленосному маршруту. Але жертви на шкоду собі – це погано. І боронь вас Боже брати що-небудь в борг! Уникайте таємних інтриг, обманів, не робіть нікому шкоди (люди злопам'ятні!), викопаєте комусь яму, самі в неї ж і потрапите. Неодмінно розплатіться з тими, кому винні.

ТЕЛЬЦІ. Грійтеся біля сімейного вогнища, наповнюючи його турботою і любов'ю до рідних, щоб не згас. У шлюбних пар бум пристрасті, діями партнера керує лукавий, прагнучи зіштовхнути вас лобами. Але не дочекається! Будьте взірцем моральності, поводьтеся бездоганно, не спокушайте половинку на ревнощі, щоб відчути свою "затребуваність". Підтримуйте його в глобальних планах, реалізації кар'єрних устремлінь, любите, задовольняючи бажання. Це "пальне" обопільного щастя.

І головне – поважайте друзів благовірних, вони – транслятор удачі для вашого союзу. Доля дітей нині на першому плані. Беріть активну участь в їх житті, але не пресуйте, дайте квітам розпуститися самостійно. Спільне дозвілля, "вилазки" на природу, навіть якщо це напружує, потрібні (з кармічних причин). Тримайтеся Дів.

БЛИЗНЮКИ. Активно подорожуйте, більше спілкуйтеся, навіть з випадковими людьми. Це збагатить вас духовно, розширить коло друзів, стане акумулятором життєвих сил. Тільки не нашкодьте здоров'ю! Концентруючись на роботі, згораючи там дотла, ризикуєте (під впливом темних сил) звалити на себе чужі зобов'язання на шкоду здоров'ю. Відсійте зерна від плевел і беріться лише за те, що сприяє сімейному благополуччю, процвітанню особистого щастя. Це благословенна сфера. Загальні захоплення, ділові інтереси з благовірними, вміння не затоптати паростки істини там, де схрестилися диктаторські шпаги, і прийти до обопільної згоди зцементують ваш союз.

РАКИ. Перезавантаження в сфері бажань триває. Те, що хотілося вчора, зараз – пройдений етап. Визначтеся, що вам потрібно для повного щастя (грошей, любові, поваги, творчого натхнення) і постарайтеся взяти від життя максимум, але з урахуванням реальних можливостей. Зарплата буде залежати від службових повноважень і завдань, де вам, блискучому професіоналові, все по плечу, нічим не налякаєш. Тут суцільне дежавю. Співпраця з кармічними партнерами триває півроку (до 13 серпня), де слід підкорятися вимогам роботодавців, бути виконавчими, йти в ногу з прогресом. А ось в любові палають руйнівні пристрасті, контролюйте себе, інакше потрапите в капкан спокус, спокус (або ставши жертвою мани) зовсім не тієї особи, яка вписується в ваш ідеал.

В далекі краї відправлятися сенсу немає, фортуна на вас полює поруч з рідною домівкою. Тісніше спілкуйтеся з колегами, сусідами, випадковими знайомими.

ЛЕВИ. Якщо вас надихає все нове, це чудово! Духовне перетворення йде повним ходом, міняйте себе – і навколишній світ зміниться автоматично. Але якщо щось дратує, мучать претензії, ніхто не винен, це "черв'ячок" гордині отруює душевний спокій. І не смійте зганяти зло на домочадцях, особливо 9-11 серпня! Моліться на дітей, коханих, вони готові зірки з неба вам дістати і будете мати все для повноцінного життя. Тільки без зловживань! Отриманими благами слід неодмінно ділитися з оточуючими. Усувайте робочі "хвости", але не як-небудь, а з творчим натхненням. І радійте. Смуга (півроку) кармічних доробок, надолуження недоробок в роботі, які висіли ярмом на шиї, перетворивши вас в творчого "імпотента", завершується.

ДІВИ. Вас чекає екскурс в минуле, в подієвих сценаріях випадкових людей не буде. Тільки кармічні боржники, з якими доведеться "розплачуватися", вирішуючи їхні проблеми. Працюйте на віддачу, не вимагаючи нічого натомість. Зробили добро, отримавши полегшення в душі, значить все чудово! Але врахуйте, люди малознайомі можуть вам нашкодити, що не впускайте їх до свого таємний світ, уникайте пліток, засуджень.

Зараз ви маєте магічним впливом, а особисті недоліки вмієте перетворити в прекрасні гідності, завойовуючи симпатії публіки. Із задоволенням командуйте всюди парадом, але врахуйте: "каркас" особистого авторитету тримається на партнерах, улюблених, колег. Король без армії – ніхто. Поважайте, любіть їх, і важелі влади будуть в ваших руках. А ось нав'язувати власні переконання нікому не слід. Хто з вами – той ваш відданий союзник.

Бережіть сім'ю, доля дітей нелегка і вас дуже "напружує". Але так потрібно для їх блага. Діватися нікуди, терпіть, півроку (кармічних) позаду. Тепер трохи полегшає …

ТЕРЕЗИ. Без гармонійного колективу, вірних друзів, союзників по духу ви – як риба без води. Планка вимог висока, але подібне притягує подібне. Якщо "доросли" до неї, значить отримаєте гідне братське оточення. А якщо немає 

А якщо немає, нарікайте на себе. Пробайдикували, і тепер не намагайтеся подружитися з птахами високого польоту. Будьте розбірливі в бажаннях, стережіться заздрості (це від лукавого), уникайте експлуатувати друзів з меркантильною метою. Не робіть важливих покупок (9, 10). А ось благодійністю доцільно займатися. Проявляйте милосердя і співчуття, допомагайте практично нужденним. Це допоможе відкупитися за гріхи, позбутися від виснажливих хронічних хвороб. Але якщо вам хтось жертвує, значить заслужили. Це дар Небес.

Тим, хто займається секретною роботою, порада: ви володієте унікальною таємною інформацією, компромати і це забійна сила проти прихованих ворогів.

СКОРПІОНИ. Якщо ви слідуєте творчому покликанню, професія відповідає честолюбним прагненням, боріться за місце під сонцем, зміцнюйте кар'єрний фундамент. У ваших руках долі інших людей, авторитет у соціумі високий, ставте перед собою високу благородну мету і впевнено крокуйте до неї, спираючись на практичних впливових друзів. Це ваші спонсори та покровителі. За матеріальну частину не переживайте, все з часом прийде. Ймовірно, з високим начальством виникнуть "терки", тому контролюйте себе (9-11), джин пристрасті не повинен вилетіти назовні. Якщо ви керівник, ставте інтереси підлеглих, колективу на перше місце.

СТРІЛЬЦІ. Ви – центр гравітації, навколо якого обертаються галактики. Командуйте, рекламуйте себе, "розкрутка" іміджу пройде на "ура". Скромничати, комплексувати – собі на шкоду. Кар'єрний злет триває, статус на висоті, з шефом ідилія. Тут господарює фортуна, сприяючи професійному зростанню за покликанням серця. Не підводьте колег, колектив, ви несете за них відповідальність. Ну а якщо від роботи ніякої радості, скоріше шукайте ту Музу, де ваші таланти розкриються сповна! Якщо готові в бій, покровителі знайдуться, хтось неодмінно вам складе протекцію.

Якщо долають фобії, ввижаються таємні вороги – це підступи нечистої сили.

КОЗЕРОГИ. Про спокій забудьте, вам доведеться пірнути у вир екстремальних ситуацій, щоб пройти духовну трансформацію і відродитися на новому рівні. Зараз ви залежні від людей, обставин, чужих ресурсів, але щоб отримати бажане, потрібно грамотно розпоряджатися спільними благами, а в критичний момент йти на ризик. Це принесе успіх на роботі, таємному фронті буття, в сфері благодійності.

Майбутнє ілюзорне, тому не будуйте перспективні плани, щоб потім не шкодувати. Майте справу з духовними друзями, а тих товаришів, що хочуть вас "наварити", обходьте стороною. Бізнес з друзями – партнерами приречений на невдачу.

Намагайтеся більше подорожувати (гарний час для відпустки), чим далі, тим краще. У далеких краях вас чекає пошана, визнання і удача.

У шлюбних пар яблуком розбрату загрожує стати сексуальна незадоволеність.

ВОДОЛІЇ. Розірвіть ланцюга особистих бажань, ви потрібні іншим! Закладається база співпраці на майбутній рік. Час працює на вас. Але грати треба за правилами іншої сторони, сміливо експериментувати, йти на ризик, жертви, доводити дружню відданість. Хто платить, той і замовляє музику. Головне – потрапити в "обойму" і стати гармонійним гвинтиком ділової команди. Будьте відповідальні в роботі, не піддавайтеся спокусам, особливо 9-1 серпня. Імідж професіонала, хороші відносини з керівництвом – святая святих. Якщо допустите ляпсуси, це підступи темних сил, що штовхають на зловживання, помилки.

Підставляйте плече благовірним, вони зараз на коні, а разом ви подолаєте будь-які перешкоди, задовольните загальні інтереси. Інтимне життя розквітне новими фарбами. Щастя і горе – все порівну!

РИБИ. Якщо ви затребувані – це чудово! Надихає до життя, запалює творчим ентузіазмом. Тільки не нав'язуйте власні послуги. З радістю допомагайте, йдіть назустріч побажанням. При цьому вимагайте бартерної плати, безоплатна праця протипоказана.

Невдячних людей обходьте стороною. Тоді ваша енергія примножиться, здоров'я покращиться. На службі ви незамінний виконавчий працівник, з шефом відмінні партнерські відносини, він ваш покровитель і в образу не дасть, якщо будете йому підігравати. А ось друзі, на жаль, ставлять палки в колеса, заважаючи кар'єрному росту вже півроку. Втім, незабаром лід тут рушить.