Новини про зірок
Подобається

«Оце так відірвався наостанок!»: Олександр Скічко відсвяткував холостяцьку вечірку. Такого ви ще не бачили!

01/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Оце так відірвався наостанок!»: Олександр Скічко відсвяткував холостяцьку вечірку. Такого ви ще не бачили!

Грандіозна вечірка телеведучого, яку він запам'ятає надовго, передає Корупція.Стар

Популярне: Євген Кошовий розповів приголомшливу інформацію про своє життя. Ви навіть не здогадуєтесь, що це

Нещодавно Олександр Скічко зізнався, що він нарешті одружується. Телеведучий освідчився Єлизаветі Юрушевій, яка є генеральним менеджером київського готелю Fairmont. Пропозицію Олександр зробив під час спільного відпочинку в Дубаї.

2

Поки підготовка до весілля триває, Олександр вирішив влаштувати парубочий вечір. Телеведучий запросив найкращих друзів і хлопці влаштували справжній відрив.

3

Все происходило в Одессе в кругу друзей из семи человек, которые знакомы друг с другом. Благодаря этому обстановка была легкой и непринужденной. Более того, шестеро из них – ведущие, так что можно сказать, что у нас был большой корпоратив. В первый день прочесали всю Одессу: пляж, местные бары, караоке, завершающим этапом стал ночной клуб, где и встретили рассвет. В итоге спать я лег в 9 утра. Поспал всего три часа и счастливый, как слон, с легким алкогольным остатком пошел покупать воду. Потом мы пошли на пляж и там уже отсыпались

4

Дивіться фото з шаленої вечірки в Одесі

Як повідомляє Корупція.Стар раніше, ведучий Євробачення-2017 одружується

Молодий чоловік зробив пропозицію руки і серця своїй коханій Лізі Юрушевій, яка є генеральним менеджером київського гранд-готелю Fairmont.

5

Пару вже кілька років пов'язують романтичні стосунки, закохані живуть разом. Освідчився Олександр Лізі ще в січні, на відпочинку в Дубаї, за вечерею біля чарівних співаючих фонтанів поблизу найвищої в світі вежі Бурджхаліфа.

6

Скічко розповів, що відмовився від шаблонних, грандіозних пропозицій, а просто скористався ідеальним моментом: "Я у Лізи запитав: "Як ти думаєш, якби я тобі зараз зробив пропозицію, це було б романтично?". Вона відповідає: "Так, звичайно. Такий фонтан, і музика грає". Поки вона відвернулася, я поклав обережно обручку на стіл, а коли Ліза повернула голову, секунди чотири-п'ять вона не розуміла, що відбувається, якщо чесно. Просто дивиться то на мене, то на обручку, а в погляді питання: звідки це і чиє, хтось забув? І тут у неї шок, ну а далі …"