Новини про зірок
Подобається

Ксенія Собчак вперше показала обличчя сина. Милішого фото ви ще не бачили

01/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ксенія Собчак вперше показала обличчя сина. Милішого фото ви ще не бачили

Сьогодні, 1 серпня, в її Instagram-акаунті з'явився ще один знімок маленького Платона, на якому він позує разом зі своїм татом. На фото чітко видно пухкі ніжки, ручки і щічки малюка. Судячи з усього, 8-місячна дитина Ксенії Собчак схожий на свого зоряного батька Максима Віторгана, зраджує Корупція.Стар.

Популярне: «Коля, Коля, куди ти дивишся»: Наречена Баскова шокувала Мережа своїм вульгарним поведінкою


Нагадаємо, що телеведуча Ксенія Собчак стала мамою в листопаді 2016 року. З тих пір зірка не припиняє публікувати в своєму мікроблозі сімейні знімки. Крім цього, вона часто ділиться з фоловерів відео і фото з своїх тренувань.


Днями теледіва розмістила в мікроблозі ролик, на якому посилено займається спортом під час свого відпочинку в Юрмалі. Як зазначила сама зоряна мама, в цю поїздку вона взяла з собою особистого тренера, яка не дозволяє їй порушувати фітнес-режим.


Відзначимо, що сімейство Собчак-Віторган веде дуже активний спосіб життя. Подружжя встигають подорожувати, відвідувати світські заходи і займатися вихованням маленького сина. А про всі успіхи малюка молода мама тут же повідомляє в Instagram.


Впевнені, що це зоряне сімейство ще не раз порадує нас цікавими подробицями свого життя.

Нюхаем счастье!!!!:))))

Допис, поширений Ксения Собчак (@xenia_sobchak)

В этот раз в Юрмалу я приехала вместе с моим тренером и результат не заставил себя ждать! Юля мучила меня каждый день в зале и добивала палками на пляже :)))) Осталось сбросить всего 3кг ,которые стоят насмерть,как фашисты под Берлином. Я не фанат спорта,и занимаюсь потому ,что нет другого выхода сохранить красивый рельеф и тонус мышц. Но главное это ,увы, заниматься каждый день. Как только я попадаю в такой режим,сразу вижу позитивные изменения.

Допис, поширений Ксения Собчак (@xenia_sobchak)