Новини про зірок
Подобається

Чим вони там займаються? Подруга Кіркорова опублікувала інтимне відео. Ви тільки подивіться на них

01/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Чим вони там займаються? Подруга Кіркорова опублікувала інтимне відео. Ви тільки подивіться на них

Продюсер і телеведуча Яна Рудковська кожен день публікує в своєму Інстаграм фотографії з яхти, яку вона зняла для всього сімейства. Вона купається з чоловіком і насолоджується чудовою погодою в Сардинії, ніжачись на сонечку, передає Корупція.Стар

Популярне: Євген Кошовий розповів приголомшливу інформацію про своє життя. Ви навіть не здогадуєтесь, що це

Син телеведучої вчиться рибалити і з задоволенням пробує страви місцевої кухні. До родини також приєднався Філіп Кіркоров, який прилетів в Сардинію після закінчення фестивалю в Баку

Спільну фотографію співака і телеведучої можна побачити на сторінці Інстаграм Яни. Філіп щасливий провести час в компанії старих друзів, та й ще на такому чудовому курорті.

У соціальній мережі Кіркоров описав Сардинію одним словом — «кайф». Відомо, що відпустка співака добігає кінця, попереду на нього чекає низка концертів. Буквально через кілька днів його чекає сочинська сцена, а потім багато концертів на території Криму, який він об'їздив зі своїми дітьми на початку цього місяця.

А ось для Рудковської відпустка тільки починається, і передплатники ще довго будуть милуватися фотографіями Яни з відпочинку.