Новини про зірок
Подобається

Андрій Малахов зі скандалом покидає свою телепрограму. Тільки не впадіть від причини

31/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Андрій Малахов зі скандалом покидає свою телепрограму. Тільки не впадіть  від причини

Як повідомив в Twitter журналіст Єгор Максимов, Малахова перекупив головний конкурент телеканалу, "Росія-1" (ВГТРК), а місце зоряного ведучого займе Дмитро Шепелєв з програмою "Насправді". Журналіст стверджує, що ВГТРК обходить Перший по рейтингам, передає Корупція.Стар.

Пропулярное: Трагічна новина … Померла улюблена актриса, вся країна в сльозах

Інформацію про відхід Малахова підтвердив і головний редактор "Р-Спорт" Василь Конов. "Це факт і головна трансферна сенсація телевізійного міжсезоння", — написав він у мікроблозі.

Поки ні сам Малахов, ні прес-служба Першого каналу не давали офіційних коментарів з цього приводу. А ось в прес-службі ВДТРК цю інформацію спростували, повідомляє RT.

"У нас у відпустці все керівництво, тому це фізично не може статися в даний момент", — заявили в прес-службі.

Реальна причина відходу Малахова на ВГТРК в тому, що він кілька років просив Ернста дозволити йому самому виробляти свої програми (як це робить, наприклад, Ургант), але гендиректор каналу йому відмовив. Кажуть, що Ернсту дзвонили з адміністрації президента, настійно вимагаючи вирішити питання Малахова, але той ці вимоги проігнорував.

Догляд Малахова спровокований конфліктною ситуацією всередині команди ток-шоу "Нехай говорять".

"Канал повернув в програму продюсера, яка працювала там ще дев'ять років тому, сподіваючись, що вона допоможе підняти сильно впали рейтинги програми. Але Малахов з нею вже не спрацювався і зажадав повернути попередню колегу. Оскільки канал довго не йшов на поступки, провідний почав заявляти про те, що в іншому випадку піде з каналу, звідси і чутки ", — сказало джерело на каналі.

За словами джерела, для "Пусть говорят" вже підбирають нових ведучих. Перші пробні записи програм з новими ведучими пройшли минулого тижня. На позиції нових ведучих ток-шоу розглядали двох чоловіків.