Все чим природа наділила і не тільки!: Анна Седокова і її нові відверті фото вразили прихильників

30/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Все чим природа наділила і не тільки!: Анна Седокова і її нові відверті фото вразили прихильників

Зовсім недавно екс-солістка групи "ВІА-Гра" втретє стала мамою, але за кілька місяців вона привела свою фігуру в колишню форму і тепер може похвалитися результатами, передає Корупція.Стар.

Популярне: Помірятися бюстами! Лорак показала фотографію з Брежнєвої … А там є на що подивитися

На цей раз багатодітна мама Ганна Седокова сфотографувалася в ліжку і поділилася пікантним знімком у себе на сторінці в Інстаграме, підписавши його так: "Хочеться красивих яскравих фото в червоній сукні, а краще в купальнику. Хочеться келих крижаного білого і ніч розмов з п'яними подругами в одному ліжку. Хочеться, щоб жінки припинили ненавидіти і засуджувати один одного, це місія чоловіків. Вони прекрасно справляються. Давайте залишимо їм це. Бути жінкою — означає розуміти і прощати. Навіть чужу. Ніхто не знає де буде завтра. Одна або з лу шим чоловіком на землі. Ніхто. Нам і так складно. Ми повинні триматися разом! ".

Буквально за ніч нове фото співачки лайкнули близько 70 тисяч користувачів соціальної мережі, кілька сотень з яких не втрималися і прокоментували постільний знімок. У коментарях Анну похвалили за її пост про жіночу дружбу, але і не забули відзначити, що в нижній білизні Седокова виглядає карколомно. На думку передплатників співачки, з першого погляду зрозуміти, що вона мати трьох дітей, неможливо і це тільки тому, що у неї бездоганна фігура.

Хочется красивых ярких фото в красном платье , а лучше в купальнике . Хочется бокал ледяного белого и ночь разговоров с пьяными подругами в одной постели . Хочется ,чтоб женщины прекратили ненавидеть и осуждать друг друга , это миссия мужчин . Они прекрасно справляются . Давайте оставим им это. Быть женщиной — означает понимать и прощать. Даже чужую . Никто не знает где будет завтра. Одна или с лучшим мужчиной на земле . Никто. Нам и так сложно . Мы должны держаться вместе #GirlsPower ❤️

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)