Як їй це вдається?: Наталі Портман продемонструвала шикарну фігуру після пологів

27/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Як їй це вдається?: Наталі Портман продемонструвала шикарну фігуру після пологів

Молода мама ніяк не бажає сидіти в декреті: Наталі народила другу дитину всього півроку тому, але вже активно виходить в світ. Актриса часто з'являється на модних показах і кінопремії. Через шість місяців після пологів Портман вже може похвалитися завидною формою — їй вдалося скинути зайву вагу в рекордно короткі терміни, передає Корупція.Стар.

Популярне: Ну майже Руслана Писанка!!! Гайтана вперше після пологів прогулялася по Києву в облягаючій сукні з донечкою


Визнаємо: зараз 36-річна зірка виглядає набагато більш здоровою і квітучою, ніж за часів зйомок у фільмі «Чорний лебідь», де вона зіграла тендітну балерину. Саме ця роль і звела Наталі з її чоловіком — французьким хореографом Бенджаменом Мільпье. І хоча злі язики рік тому говорили, що шлюб пари на межі краху, народження доньки Амалії перекреслило все плітки. Первістку пари Алеф в червні виповнилося шість років.
245234-1
— Плаття в стилі фламенко соковитого червоного кольору з оборками та воланами — один з головних трендів цього літа. Зухвалий червоний розбавляють ніжне біле мереживо і вертикальні рядки на спідниці. Широкий пояс підкреслює талію, а виріз човником — красиві плечі. Бунтарка Кармен стала більш ніжною і романтичною!