Новини про зірок
Подобається

Такі фото в її то віці: Оксана Байрак похвалилась своєю ідеальною фігурою. Це просто ШИКАРНО

27/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Такі фото в її то віці: Оксана Байрак похвалилась своєю ідеальною фігурою. Це просто ШИКАРНО

53-річна Оксана Байрак показала своє тіло без одягу, передає Корупція.Стар

Популярне: Який милий!: Ксенія Собчак опублікувала у соцмережі фото сина

Відомий українська режисер і королева мелодрам, Оксана Байрак, нещодавно похвалилася своєю ідеальною фігурою.

На особистій сторінці в соцмережі зірка опублікувала знімок, на якому засмагає в одних лише червоних трусиках. Варто відзначити, що фігурі 53-річної Байрак можуть позаздрити багато.

«Гра світла і тіні на красивому тілі. Шикарна попа — без фотошопа», — підписала знімок Оксана Байрак.

Про свій вік зірка воліє ніколи не згадувати, а на будь які запитання відповідає так:

"Ми не будемо говорити про цю страшну дату. Тому що я не вірю, ніхто не вірить. А одна моя подружка сказала: ти взагалі Байрак аномалія. І ось з цією думкою, що я аномалія, я живу", — поділилася Байрак.

Також вона зізналася, що захоплюється 64-річною Аллою Пугачовою, яка стала мамою двох діток за допомогою сурогатного материнства. Проте поділилася, що планує народити сама і впевнена, що це буде дівчинка.

Та і життя режисер не витрачає даремно. Адже ще раніше ми писали про  відносини зірки з 23 річним тренером. 

Пізніше Оксана і Гоша почали зустрічатися поза тренуваннями, багато спілкуватися про музику, літературу, і таке інше. Знаменитість "знайшла" хлопця і красивим, і розумним.

Як не дивно, очевидці розвитку їх відносин кажуть, що їх роман почався з розмов про творчість Достоєвського. Просто на тренуваннях парочка обмінювалася враженнями про твори Федора Михайловича. Завдяки таким тренувань, Байрак, скинула 8 кілограмів. Наразі, зірка щаслива своїм життям, і останні фотографії тільки підтверджують це.

 

 

ФОТО 1): а) Игра света и тени на красивом теле?????????б) Шикааарная попа- без фотошопа????✌️?????Вот такие словоблудства: смешные и, может, не очень интеллектуальные, но пусть мой IQ 200 отдохнет. На отдыхе???P.S Ой, фотограф @parapuli ! Без фильтров, прошу заметить. Воспользовалась подружка, что я храпушничаю. Не подумайте, не в ванной комнате.???Вот такая вот, крутая, терраса в нашем бунгало. С бассейном и ванной.✌️✌?❤️#ksanabayrak#queen#отдых#sport#girl #возрастунет#море#любовь#смех #радость#приколы#крит#киев#москва#минск#рига#алматы#владивосток#california#paris#paris#brasil#london#крыммой?#снг#вселенная#love #beautiful #безфильтров#beautiful body#youcanleaveyourhaton#joecocker

Публикация от байрак оксана (@ksanabayrak)

 

 

 

Вчерашний вечер, неожиданно, случился томным????Зажигательно- томным????? Даш, почему раньше не были знакомы????@daria_feklenko, ты- Агонь??? Кэтти@katya7777, ты, как всегда??❤️ Ну, и я. ???Думаю, что после моего заливистого громогласного смеха и танцев, нас будут пускать теперь, в этот рестик, с опаской?????????#оксанабайрак#екатеринасеменова#дарьяфекленко#love#девочкитакиедевочки#girl#счастье #happy#радость #юмор #танцы#queen #москва#киев #рига#минск #алматы#ташкент #london#paris#brasil#музыка#аrmstrong❤️#sinatra#beautiful

Публикация от байрак оксана (@ksanabayrak)