Новини про зірок
Подобається

Хто ж читає казки дитині Фреймут? Зірка показала сімейне відео. Це так мило

24/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Хто ж читає казки дитині Фреймут? Зірка показала сімейне відео. Це так мило

Відома телеведуча Ольга Фреймут відмінно відчуває себе в ролі багатодітної мами, адже у неї дуже багато хороших помічників. Сьогодні зірка показала одну з кращих нянь для своїх малюків, передає Корупція.Стар

Популярне: Село і люди… Ані Лорак в черговий раз вразила повним несмаком, її вбрання вас шокує

Зараз Ольга Фреймут на сьомому небі від щастя, адже збулася її давня мрія про велику і щасливу родину. Телеведуча вже узаконила відносини зі своїм коханим Володимиром Локотко і навіть встигла народити йому двох дітей: в минулому році на світ з'явився їхній  синочок Валерій, а майже місяць тому телеведуча стала мамою маленької Євдокії. До того ж, Ольга відмінно справляється з вихованням дочки-підлітка Злати Мітчелл.

І як вона все встигає? Адже будувати успішну кар'єру і бути багатодітною мамою — це щось з області фантастики! Але у Олі все чудово виходить. Звичайно, не обійшлась зірка і без помічників, які в такій ситуації просто на вагу золота. Зараз, коли новонароджена Євдокія ще не зміцніла, а малюк Валерій вимагає все більше уваги від коханої матусі, Ользі намагаються протягнути руку допомоги всі рідні і близькі. Не тільки коханий чоловік, бабуся і старша дочка на підхваті у телеведучої: маленька племінниця Ольги Габріель теж обожнює панькатися з двоюрідними братиком і сестричкою.

Сьогодні відома телеведуча поділилася милим відео, на якому юна помічниця розповідає її синові казку. Дуже цікаво, чи не так?

Шанувальників кращого інспектора країни теж порадувало це відео і талант Габріель: «Яка вона емоційна !!! І як чудово, что Ві корегуєте мислення дитини) »,« Дуже милосердним дитя »,« Майбутня Леся Українка »,« Майбутня Леся Українка »,« Яка ж вона класна :))) Артистка зростанні!)))) »,« Яка ж вона прекрасна! Майбутня казкарка) »,« в неї даже Інтонація як в фреймут, що не здівуюся як за пару років буде вести ревізор діти))) »,« Мамині сонечка 🙂 ».

 

Еля вигадує Валерію казку про Маринку Торбинку у стилі братів Грімм.

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)