Новини про зірок
Подобається

Еротична качечка! Ходченкова показала нове інтимне фото з відпочинку. Ну ви тільки подивіться на неї

24/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Еротична качечка! Ходченкова показала нове інтимне фото з відпочинку. Ну ви тільки подивіться на неї

Актриса відправилася відпочивати в Грецію, передає Корупція.Стар

Популярне: Село і люди… Ані Лорак в черговий раз вразила повним несмаком, її вбрання вас шокує

Як і багато селебріті, Світлана Ходченкова вирушила у відпустку. Відпочивати зірка вирішила в Греції в спа-готелі Miraggio Thermal Spa Resort. До речі, в цьому ж готелі зараз відпочиває Олена Летюча з чоловіком.

Ходченкова прилетіла до Греції всього два дні тому, але в її мікроблозі вже з'явилося кілька яскравих знімків з Греції. Дослідити краси країни актриса поки не поспішає, а насолоджується відпочинком біля басейну. Найбільшу увагу шанувальників привернув знімок, на якому Світлана відображена в синьому купальнику-бікіні. Актриса лежить на величезному надувному матраці у вигляді золотого лебедя, який плаває посеред басейну.

Screenshot_1-57

Роздільний купальник підкреслив струнку фігуру зірки, її тонку талію і довгі ніжки. Світлана приймає сонячні ванни, очевидно, вирішивши обзавестися засмагою. Її мокре розпущене волосся говорять про те, що скупатися в басейні зірка теж не проти.

Яскравий знімок Світлана забезпечила лише короткою підписом, а вірніше, хештегом, #finalyhere. Очевидно, актриса давно мріяла про таку відпустку. Фото зібрало понад 32 тисяч лайків.

Швидше за все, найближчим часом 34-річна актриса буде радувати своїх шанувальників не менш яскравими і спокусливими знімками.