Новини про зірок
Подобається

А ви пам’ятаєте Міс-Україна 95″ Владу Литовченко? Тільки погляньте як вона виглядає зараз. Ця фігура в купальнику зводить з розуму!

24/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
А ви пам’ятаєте Міс-Україна 95″ Владу Литовченко? Тільки погляньте як вона виглядає зараз. Ця фігура в купальнику зводить з розуму!

"Міс Україна 1995 року" і громадський діяч Влада Литовченко, яка нещодавно видала заміж старшу дочку Маргариту, поділилася з шанувальниками на сторінці в Facebook яскравим літнім фото, передає Корупція.Стар

Популярне: Село і люди… Ані Лорак в черговий раз вразила повним несмаком, її вбрання вас шокує

На знімку Влада відображена на галявині в злитому чорному купальнику і капелюшку. 46-річна модель продемонструвала підтягнуту фігуру.

"Літо і море", – підписала кадр Влада.

1_2719

Також раніше щаслива мама повідомила радісну звістку на сторінці у соцмережі.На своїй сторінці у Facebook Литовченко повідомила, що її старша донька Маргарита Кердіна вийшла заміж. Весілля відбулося минулої неділі, 2 липня. 

"Радість мого сьогоднішнього дня", — коротко прокоментувала світлину Влада.

8678a7eddd302e40121d6e1192d4157b

Судячи з підписів до фото, де зображена наречена, обранцем Маргарити став хлопець на ім'я Данило. 

Нагадаємо, що ще декілька років тому Влада Литовченко розповідала про заможного нареченого своєї доньки Маргарити. Тоді екс-модель говорила, що парубок походить з відомої заможної української родини. Окрім того, обранець Марго посідав серйозну посаду в держструктурі. Проте тоді ім'я нареченого доньки Влада називати відмовилася. 

20031671_1951175921829874_7902096344273758285_n

Відносно війни екс-модель також має свою думку, яку не соромиться оприлюднити

Хочемо, щоб в Україні панував мир. Ця війна вже затягнулася. Як мати хочу, щоб діти мали майбутнє.

Розмов багато, але всім громадянам хочеться бачити вихід. Раніше ми не розуміли повною мірою значення слова "світ". Зараз кожен вкладає в нього глибинний сенс. Кожен хоче жити в нормальних умовах. Економіка і будь-які процеси не можуть існувати без стабільної політичної ситуації. Кожен батько хоче бачити для своєї дитини перспективу розвитку і існування. 70 відсотків молоді при першій же можливості покинули держава і працювали за кордоном. Нас це не влаштовує ", — говорить Влада Литовченко.