Новини про зірок
Подобається

Оце так відгуляли! Стоцька показала як святкували день народження сина. Чого там тільки не було

23/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Оце так відгуляли! Стоцька показала як святкували день народження сина. Чого там тільки не було

На день народження 6-річного Сашка співачка Анастасія Стоцька, яка народила два місяці тому доньку Віру, і її чоловік Сергій запросили тридцять гостей, передає Корупція.Стар

Популярне: Зворушливо до сліз: Фреймут показала миле сімейне відео… Ну хіба ж це не прекрасно?

Серед останніх в тому числі Анфіса Чехова з чоловіком Гурамом і сином Соломоном — сини Анастасії і Анфіси дружать.

Відзначається, що у іменинника був wish-лист (список бажаних подарунків). Через це мало не трапився конфуз, коли з'ясувалося, що троє запрошених планують подарувати одну і ту ж поліцейську машинку. Довелося втрутитися мамі і попросити гостей подарувати щось інше. Саша також хотів отримати в святковий день ще один самокат, кросівки, розвиваючі ігри та найрізноманітніші іграшки.

722-1-770x433.jpg.pagespeed.ce.OuRQqQsPlF

Щоб порадувати Сашу і його друзів, батьки влаштували цілу виставу. На вході в ресторан всіх зустрічали персонажі улюбленого іменинником мультяшного серіалу «Гравіті Фолз». Потім в контакт вступали клоуни, ростові ляльки та аніматори. Діти і батьки залишилися в захваті від шоу мильних бульбашок, конкурсів, майстер-класів та імпровізацій. Головним частуванням на дитячому святі стало улюблене винуватцем торжества морозиво. А в фіналі всіх чекав феєрверк.

Під враженням від подіями дня Олександр та його батьки поснули тільки під ранок: розпаковували подарунки і переглядали зроблені фотографії.