Новини про зірок
Подобається

На пенсію не пора? Пермякова показала нове еротичне фото… Шанувальники шоковані

22/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
На пенсію не пора? Пермякова показала нове еротичне фото… Шанувальники шоковані

Зірка «Інтернів» покрасувалась в напівпрозорому пеньюарі, передає Корупція.Стар

Популярне: Богиня!!! Настя Каменських звела з розуму всіх шанувальників фігурою в купальнику оливкового кольору

Виконавиця ролі медсестри Люби в популярному серіалі «Інтерни» продемонструвала фанатам, як виглядає в чорному напівпрозорому пеньюарі. 45-річна Світлана Пермякова опублікувала «гарячий» знімок, який вразив шанувальників, на особистій сторінці в Instagram, де він негайно зібрав масу захоплених коментарів. «Нова роль. Новий образ. Вистава "Чарівні рогоносці". Як вам?) »- підписала актриса еротичний знімок.

Користувачі соцмережі по достоїнству оцінили сміливий образ артистки, особливо відзначивши значне декольте і високі підбори, які вигідно доповнили наряд зірки. «Ви красуня, Світлана. Дуже добре виглядаєте!!!! »,« Яка Ви красива, едрід-Мадрид! 🙂 »,« Ну нічого собі, круто м'яко сказано, отпад, класна роль і костюмчик так йде красуні нашій »,« Світлана легше!!! Серце забилось) », — не поскупилися на похвалу фанати.

Нагадаємо, раніше багато шуму наробила участь Світлани Пермякової в ток-шоу Лєри Кудрявцевої «Секрет на мільйон». На програмі зірка «Інтернів» зізналася, що її перший шлюб був невдалим, та й раніше у неї не складалися відносини з чоловіками. Так, в 21 і 23 роки артиста зробила аборти, а потім в 2008 році вискочила заміж за директора одного з нічних клубів Євгена Бодрова. Їх союз тривав лише місяць, тому що чоловік виявився шизофреніком, наркоманом, ВІЛ-позитивним, та ще й альфонсом. У 2014 році екс-чоловік Світлани помер від СНІДу.

Тепер же актриса щаслива, живучи в цивільному шлюбі з 30-річним Максимом Скрябіним, з яким вона почала зустрічатися в 2009 році. Спочатку молодий чоловік був її помічником, але потім їх відносини переросли в службовий роман, а в 2012 році Пермякова народила від нього дочку Варвару.

 

Новая роль. Новый образ. Спектакль "Очаровательные рогоносцы". Как вам?)

Публикация от Svetlana Permyakova (@s_permyakova)