Новини про зірок
Подобається

Вона йому точно не пара!!! Іраклі Макацарія показав фото зі своєю новою коханою, ви будете в шоці від неї

21/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вона йому точно не пара!!! Іраклі Макацарія показав фото зі своєю новою коханою, ви будете в шоці від неї

 

Нещодавно шанувальникам стало відомо про розставання Іраклі Макацарія і переможниці шоу "Холостяк-6" Олени Лесик і цілком зрозуміло, що фанатів розпирає цікавість — з ким тепер звабливий Холостяк, передає Корупція.Стар

Популярне: Таємне весілля! «Каменська» одружила сина. Ви впадете від цих фото

Іраклі перестав публікувати будь-які світлини, які могли б пролити світло на його особисте життя, однак днями шанувальники знайшли нову тему для обговорень: схоже, що Макацарія почав зустрічатися з учасницею сьомого сезону шоу — Оленою Багіровою.

Приводом для припущень, що між молодими людьми роман стало фото, на якому Іраклі і Оля позують разом, при цьому дівчина ніжно обіймає екс-Холостяка.

"Як вам наші кроси?" — написала під фото дівчина, однак фанатів такими незначними питаннями не обдуриш, тож тепер мережа буквально гуде від пліток.

Довідка:

Іраклі Макацарія народився 24 березня 1985. Середню школу закінчував в США, а вищу освіту отримував вже в Тбілісі в Кавказькій школі бізнесу за спеціальністю маркетинг. Отримані знання Іраклі успішно застосовував у різних сферах діяльності: будівельному бізнесі, банківській справі (Bank of Georgia), у фешн-індустрії, в рекламному бізнесі (міжнародне рекламне агентство JWT Metro). У 2013 році заснував продакшн-компанію Maq Entertainment, яка стала першою компанією, що почала співпрацю з Боллівудом і відкрила грузинський ринок для зйомок кіно і реклами.

19985944_324500791311132_4852903347549634560_n (1)

 

 

 

Как вам наши кроссы??

Публикация от Ольга Багирова (@_bagirova96)