«Вічно молода і вічно юна»: Софія Ротару вразила нев’янучою красою. Як їй це вдається!

21/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вічно молода і вічно юна»: Софія Ротару вразила нев’янучою красою. Як їй це вдається!

Співачка все ще виглядає приголомшливо.

Правда, ніхто не може пред'явити співачці цей вік. Нещодавно артистка зізналася, що допомагає їй зберігати молодість і красу багато років, передає Корупція.Стар.

Популярне: ТЕРМІНОВО!!! Соліст легендарного гурту здійснив самогубство, залишивши сиротами шістьох дітей. Причина вас доведе до сліз

Незважаючи на те, що Софія Ротару зараз не так багато виступає, улюблена артистка мільйонів все одно може похвалитися увагою шанувальників і інтересом до її персони. Кожен її вихід у світ дуже обговорюється ще й через те, що зірка шикарно виглядає так так, що іноді шанувальники кажуть про пластичні операції.

Але причиною тривалої відсутності співачки на сцені стала підготовка нової програми. Про це співачка розповіла в черговому випуску програми "Ти не повіриш!".

В інтерв'ю артистка розповіла, що в свої 69 років вона "прекрасно себе почуває", а виглядає молодо і свіжо завдяки природі і правильному харчуванню. Також Софія Ротару впевнена, що "прекрасним зовнішнім виглядом також зобов'язана шанувальникам і онукам, які купають її в любові".

1500561425_rotaru3 1500561338_rotaru2