«Дружина не була проти?»: Григорій Решетник розсекретив хрещену маму свого сина. Ніколи не здогадаєтесь, хто це!

19/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Дружина не була проти?»: Григорій Решетник розсекретив хрещену маму свого сина. Ніколи не здогадаєтесь, хто це!

16 липня екс-холостячка Яна Станішевська поріднилася з ведучим однойменного проекту. Дівчина стала хрещеною мамою Діми Решетника, молодшого сина Григорія, передає Корупція.Стар.

Популярне: Скільки вже можна??? Марія Яремчук показала «нове» обличчя після пластики, ви тільки подивіться на неї

За словами Яни Станішевської, знайомі вони з малюком ще з перших місяців його життя — про вагітність Крістіни Решетник дівчина дізналася ще в кінці минулого року.

"Так що з Дмитром Григоровичем ми з чоловіком почали спілкуватися, ще коли він був в животику. Але я абсолютно не замислювалася про те, що можу стати його хрещеною — просто любила його. Коли ж хлопці зателефонували і запропонували, не було ні секунди сумнівів — я відразу відповіла «так!». Ми дуже зраділи, що в нашому великому сімействі з'явиться малюк », — розповіла Яна.

Яна також визнається, що до самої церемонії підійшла максимально відповідально. Напередодні зустрілася зі священиком, який мав хрестити Діму.

«Він розповів нам про суть цього таїнства, описав сам процес і відповів на всі питання. Так що сама процедура пройшла дуже спокійно, малюк спав майже весь час і навіть посміхався уві сні. Загалом, день видався ідеальним. І тепер ми з Решетніков — одна велика сім'я », — зазначила екс-холостячка

 

 

Будь счастлив наш малыш ????⛪️ #godfather #godmother #reshetnikjunior

Публикация от Яна Станишевская (@stanishevska)

 

 

 

Наші улюблені хрещені — Яночка та Артем! Любимо та дякуємо ?❤ #reshetnikfamily

Публикация от Григорий Решетник (@grisha_reshetnik)