Плітки
Подобається

«Ожила любов»: Анджеліна Джолі і Бред Пітт таємно зустрічаються у «секртному місці»

18/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Ожила любов»: Анджеліна Джолі і Бред Пітт таємно зустрічаються у «секртному місці»

Раніше Анджеліна уникала Бреда і завжди просила охорону відвести дітей на зустріч з колишнім чоловіком

Минулого тижня близнюки Анджеліни Джолі і Бреда Пітта відзначили свій дев'ятий день. Свято діти акторів провели в Діснейленді разом зі своєю мамою. Але виявилося, що Бреду все ж вдалося привітати Вів'єн і Нокса особисто, передає Корупція.Стар.

Популярне:«Вони це зробили у морі»: Тетяна Литвинова показала неймовірну фігуру в купальнику та інтимні фото з чоловіком на відпочинку


За словами інсайдерів, у колишнього подружжя є "таємне місце", куди Джолі привозить дітей, щоб вони змогли провести час з батьком: "Ця невелика квартира знаходиться неподалік від нового будинку Анджеліни і всього в парі кілометрів від особняка Бреда, тому вони в будь-який момент можуть приїхати туди, якщо хтось із дітей захоче побачитися з татом ".


Крім того, один з джерел, близьких до актриси, зізнався, що Джолі і Пітт стали бачитися один з одним частіше: "Раніше Анджеліна уникала Бреда і завжди просила охорону відвести дітей на зустріч з колишнім чоловіком. Але зараз все змінилося, і вона сама передає дітей Бреду. І я можу з упевненістю сказати, що за останній місяць їх відносини стали краще. Правда, вони до сих пір уникають обговорення шлюборозлучного процесу ".