Новини про зірок
Подобається

«Співати вона не буде…» Те, що трапилося з Йолкою шокувало всіх фанатів.

17/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Співати вона не буде…» Те, що трапилося з Йолкою шокувало всіх фанатів.

Погодні умови вплинули на стан здоров'я співачки, передає Корупція.Стар

Популярне: Татусева радість: Влад Яма нарешті показав свого маленького синочка, який він мужній

Співачка Йолка втратила голос і скасувала концерт в Туреччині в місті-курорті Белек. Захід планувався на 17 липня. Інформацію про це Єлизавета Іванців, яка виступає під сценічним псевдонімом Ялинка, повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ялинка позбулася свого голосу, 16 липня вона виступала на виставці в якості ведучої, але глядачам довелося задовольнятися її мовчанням.

Виконавиця звернулася за допомогою до медиків. Фахівці рекомендували їй кілька днів не підходити до мікрофона. Ялинка засмучена тим, що засмутить своїх шанувальників зірваним концертом, але здоров'я, перш за все.

Вона пообіцяла привести до ладу якомога швидше, для цього Йолка готова виконувати всі рекомендації лікарів. Причиною втрати голосу виступає занадто холодне літо в Росії.

Саме погодні умови вплинули на стан здоров'я співачки, — таку заяву зробила Йолка в соціальній мережі Instagram. Шанувальники солістки побажали їй якнайшвидшого одужання, а виконавиця подякувала їм за підтримку.

 

 

Друзі! По выставке отчитаюсь чуть позже. К сожалению побыла сегодня молчаливой ведущей, тк горло все еще болело, пришлось уехать из парка до конца мероприятия. Итак, вердикт врачей. Петь мне несколько дней категорически не надо. Поэтому завтрашнее выступление мы вынуждены перенести. Я надеюсь на ваше понимание. Я очень люблю петь и вас, поэтому расстроилась. Но сильно там тоже не переживайте, мы уже меня чиним. Просто ну такое вот у нас лето)) А сфоткал меня @semyonushkin , пока я впускала музыку.

Публикация от Елизавета Вальдемаровна (@elkasinger)