Новини про зірок
Подобається

Завіса опустилася. Влад Яма поділився потаємними подробицями сімейного життя. Прихильники вражені!

16/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Завіса опустилася. Влад Яма поділився потаємними подробицями сімейного життя. Прихильники вражені!

Влад Яма довгий час приховував свою дружину. Та й про особисте життя взагалі не говорив, передає Корупція.Стар

Популярне: Невже більше не співатиме? Помолоділа Руслана вирішила змінити ВСЕ! Вона просто розквітла

До слова, фотографії дружини Влад вже публікує, а ось свою дитину ще немає. Так, хто не знав, у Влада Ями є дитина, син з дуже незвичайним для України ім'ям — Леон.

"Ім'я придумали разом з дружиною. Ми над ним активно ламали голову півроку. По-перше, хотілося, щоб воно було коротке. По-друге, щоб поєднувалося з прізвищем, і по-третє — щоб підходило дитині. Фінальне рішення прийняли тоді, коли він народився. Ще хотілося, щоб воно поєднувалося з по батькові, але з моїм по батькові всі імена звучать погано … Перші місяці він (син — ред.) був настільки маминим, що мені було навіть прикро. Вона не могла вийти з дому більше ніж на 15 хвилин, інакше включалася сирена. Зараз же, якщо грати в машинки, футбол, це завжди тато. Причому — без варіантів. Але якщо поїсти, вкласти спати — це мама ", — розповів про сина Влад Яма в інтерв'ю.

Крім того, відомий танцюрист вперше розповів журналістам, як познайомився зі своєю дружиною Ліліаною. Виявляється, свою кохану Влад зустрів в нічному клубі.

"Нас познайомили друзі. Був у мене такий рік, коли я ходив туди кожні вихідні. Спочатку я навів, не наважувався підійти — вона була дуже гарною для мене. Потім поступово все стало розвиватися. Я не знав, чим все закінчиться, але мені хотілося, щоб це було надовго ", — розповів хореограф.

Варто відзначити, що відомий хореограф і шоумен Влад Яма, навіть коли заговорили про його весіллі, все одно не давав коментарів з цього приводу. А на шоу "Нового каналу" розповів, що у нього є дружина і навіть дитина.

5dea771e9e2f8890c3bcf97ee1fceb41 7155_80655_1330598804