Новини про зірок
Подобається

Геть з глузду з’їхав! Те, що хоче зробити Стас Костюшкін зі своїм тілом нажахало всіх

16/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Геть з глузду з’їхав! Те, що хоче зробити Стас Костюшкін зі своїм тілом нажахало всіх

Співак Стас Костюшкін виклав в Інстаграм фото з татуюванням. Напис говорить: «Три акорди», передає Корупція. Стар

Популярне: Маша Єфросиніна розповіла про 5 правил, які допоможуть схуднути. Такого ви точно не очікували

Більш того, за словами Стаса, він буде і далі набивати собі татуювання для того, що б пам'ятати концерти, пісні, а так же злети і падіння. Схвильовані фанати почали бити на сполох і почали писати в коментарях, що схоже Стас божеволіє, завдаючи на своє ідеальне тіло подібні малюнки.

1

Сам Стас вирішив пожартувати і таким чином, закликати всіх своїх шанувальників і передплатників подивитися в неділю телевізійний проект «Три акорду». Костюшкін написав, що той, хто не стане дивитися випуск з його участю буде, як висловився артист «фраерком». Співак також в своєму пості зізнався, що давно не брав участі в подібних проектах і забув уже як це все хвилююче, але захоплююче.

Відзначається, що зніматися в телепередачах Стасу просто ніколи. Адже у нього напружений графік і дуже багато виступів. А за постійними роз'їздами він ще й встигає приділяти увагу сім'ї, відзначати день народження з рідними і відвідувати тренажерний зал, щоб продовжувати радувати своїх фанаток м'язами і торсом.

Багато дивуються, як справляється з усім цим улюблений співак. Постійні зйомки, концерти, заняття спортом, і він все ще залишається хорошою сімейною людиною. Шанувальники впевнені, що секрет Костюшкина — любов до своєї роботи.