Новини про зірок
Подобається

А ви знали як він виглядає? Полякова показала свого чоловіка на відпочинку

16/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
А ви знали як він виглядає? Полякова показала свого чоловіка на відпочинку

Популярне: Маша Єфросиніна розповіла про 5 правил, які допоможуть схуднути. Такого ви точно не очікували

Співачка зворушливо привітала чоловіка з днем ​​народження, передає Корупція.Стар

Напередодні стало відомо, що Оля Полякова відправилася у відпустку, який проведе в Іспанії. Виявилося, що відпочивати Суперблондинка відправилася не одна, а в компанії свого чоловіка Вадима, у якого сьогодні, до речі, день народження.

У своєму мікроблозі артистка опублікувала рідкісне фото, на якому зображена разом з чоловіком. Подружжя виглядають щасливими.

А фото за кілька годин зібрав понад 16 тисяч лайків. Багато передплатники відзначають, що раніше не знали, як виглядає чоловік Полякової, і як його звуть.

ЛОЛ

Відносини Суперблондинки і її чоловіка Вадима можна назвати просто — справжня сицилійська сім'я. Як зізналася Оля Полякова, на перших порах всі питання і проблеми вирішував тільки чоловік Вадим.

"Коли ми тільки познайомилися, мій Вадик був Містер-вирішую-все-проблеми. І хоч на момент нашої зустрічі я була абсолютно самостійною дівчиною, коли з'явилася людина, який оточив мене тієї турботою, я була зачарована".

До речі, знайомство Олі Полякової з майбутнім чоловіком відбулося, як в казці. Артистка виступала на кораблі в честь дня народження Вадима, де зібралися всі його друзі і колеги і, за словами Суперблондинки, в цей вечір сам Бог влаштував неймовірні спеццеффекти, щоб підкорити серце чоловіка: "Почалася справжня гроза. Картина вийшла вражаюча: західне сонце, багряне небо, злива і Оля в своєму рожевому платті. Ні за які гроші такий інсталяції не зробиш ", — згадує Вадим.