Новини про зірок
Подобається

І дорогих спеціалістів не потрібно! Сумська поділилась секретами краси «на дому»

15/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
І дорогих спеціалістів не потрібно! Сумська поділилась секретами краси «на дому»

У актриси запитали, чи хотіла б вона скористатися послугами пластичного хірурга, передає Корупція.Стар

Популярне: Шок!!! Макс Барських розповів про проблеми з наркотиками і алкоголем.

Ольга Сумська — шикарна жінка. Вона на своєму прикладі доводить, що в будь-якому віці можна виглядати чудово. Кожен її вихід у світ вартий уваги, адже вона знає, який образ потрібно вибрати, щоб підкреслити свою струнку фігуру і нев'янучу красу.

1

Нещодавно Ольга на одному зі світських заходів, розповіла, як вона ставиться до пластичної хірургії і вдавалася вона до цих послуг.

2

Актриса відповіла, що позитивно ставиться до пластичної хірургії.

"Я добре ставлюся до хороших фахівців. Я ніколи ще не робила цього. Знаєте, жінки бояться цього. Ми робимо поки все, крім хірургії. Почуття віри не повинно змінювати сьв в хороших, перевірених косметологів", — говорить актриса.

4

Ольга зазначає, що косметичні засоби, які містять в своєму складі гіалурон і колаген, дуже дорогі, а ле вони необхідні для догляду за шкірою кожної жінки.

"Сьогодні, щоб зробити комплексні ліфтінгові процедури, потрібно мати багато грошей. Ці процедури, звичайно, дають результат, але не кожна жінка може собі дозволити це.

5

Але є альтернатива і ця альтернатива — домашній догляд. Я запевняю всіх: можна все робити вдома — і ліфтинг, і маски з білком і жовтком, і обгортання, і трави для волосся. У мене все це є вдома. Просто я уважна до себе. Я про себе не забуваю, навіть при тому шаленому ритмі, в якому я працюю ", — розповіла Сумська.

6

Як бачимо, особливу увагу Ольги до своєї зовнішності дає свої результати — у свої 50 вона виглядає чудово.