Новини про зірок
Подобається

Хто ж наречений? Весільне фото Наталі Рудової викликало фурор. Скромністю і не пахне!

14/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
Хто ж наречений? Весільне фото Наталі Рудової викликало фурор. Скромністю і не пахне!

 

33-річна Наталя Рудова викликала питання у шанувальників знімком у весільній сукні.

Наталя Рудова часто провокує своїх шанувальників в соціальних мережах: викладає відверті фото, неоднозначно підписує публікації, інформує Корупція Стар

При цьому зірка не боїться здатися смішною і безглуздою і часто ділиться з передплатниками смішними фото, але ось про своє особисте життя за краще нічого не говорити.

Фанати досі не знають, чи заміжня Наташа, чи є у неї кохана людина, і часто задають їй подібні питання, які дівчина залишає без відповіді.

 

Ось і в черговий раз Рудова виклала неоднозначну фотографію, де вона приміряє весільну сукню. Публікацію Наташа підписала по-філософськи, спонукаючи робити, як відчуваєш, і ні на кого не звертати уваги:

«Спочатку школу закінчи. Спочатку в інститут ходи. Спочатку заміж вийди. Спочатку дітей роди. Спочатку помри. А потім можеш робити, що хочеш ». Робіть те, що велить вам серце, і нікого не слухайте.

Звичайно, деякі передплатники почали дивуватися: «Вона заміж виходить?», «Наташ, я б взяв тебе заміж», «Скоро весілля?» Але багато хто вже звикли до провокацій актриси і просто погодилися з її висловом: «Золоті слова», «Повністю згодна »,« Це найвірніші слова! »,« Сто раз права! »