Новини про зірок
Подобається

ТЕРМІНОВО!!! В страшних муках померла народна артистка України, вона таке пережила…

12/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
ТЕРМІНОВО!!! В страшних муках померла народна артистка України, вона таке пережила…

Ірина Буніна останні роки хворіла, перенесла кілька складних операцій, передає Корупція.Стар

Популярне: Українська богиня!!! Яна Соломко звалила всіх наповал своєю красою на новому фото, вам таке і не снилося

Ірина Буніна працювала в театрі імені Лесі Українки, знімалася на кіностудії імені Олександра Довженка

Померла народна артистка України Ірина Буніна. Про це у своєму Facebook повідомив театральний критик, заслужений журналіст України Олег Вергеліс.

"Пішла з життя Ірина Буніна … Видатна українська актриса, народна артистка України. Муза Леся Сердюка і Миколи Гриценка. Її називали" український Анною Маньяні ". Сьогодні було прощання …" — написав Вергеліс.

Він додав, що Буніна останні роки хворіла, перенесла кілька складних операцій.

Ірина Буніна народилася в 1939 році в місті Магнітогорськ (зараз — Росія). Закінчила театральне училище імені Бориса Щукіна, працювала в Московському академічному Театрі імені Євгенія Вахтангова. У 1966 році актриса переїхала до Києва, де грала в Національному російською драматичному театрі імені Лесі Українки, а також знімалася на кіностудії імені Олександра Довженка.

У 1974 році Ірині Буніній було присвоєно звання заслуженої артистки УРСР, а в 1992 році вона стала народною артисткою України.

Буніна знялася в більш ніж 40 картинах, зокрема, таких як "Артист з Коханівки", "Граки", "Вічний поклик", "День народження Буржуя", "Повернення Мухтара" та інших.