І коли вона встигла??? Тіна Кароль неймовірно схудла і показала всю красу своєї фігури в розкішній бордовій сукні

10/07/2017     Автор: Ігор Нагорний
І коли вона встигла??? Тіна Кароль неймовірно схудла і показала всю красу своєї фігури в розкішній бордовій сукні

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі «Інстаграм» відома співачка опублікувала серію знімків, які були зроблені під час її концерту в Скадовську, передає Корупція.Стар

Популярне: Роксолана уже не та! Сумська кардинально змінила імідж. Шанувальники приголомшені!

На них жінка постала в прекрасному бордовому платті, яке підкреслювало її тонку і граціозну фігуру.

 

Нагадаємо, що кілька днів тому українська співачка Тіна Кароль захопила своїх підписників в Facebook яскравим відео з аеропорту Латвії. Артистка прилетіла з концертом в Юрмалу, де її зустріли українці з короваєм і сіллю.

У найближчі дні Тіна Кароль виступить із сольним концертом в Юрмалі. Прилетівши заздалегідь, на території аеропорту вона зустрілася з співгромадянами, які організували їй теплий прийом.

Очевидно, як тільки співачка пройшла паспортний контроль, її тут же зустріли українці: на них були національні костюми, в руках — коровай і сіль. Разом з Тіною Кароль вони заспівали гімн України.

Ролик на сторінці зірки зібрав більше 45 000 переглядів. Підписники не приховують захоплення в коментарях.

Також в мережі співачка побажали удачі і багато оплесків в Юрмалі.

 

 

 

 

 

Публикация от Тина Кароль ? (@tinakaroll)

 

 

 

 

 

 

 

Публикация от Тина Кароль ? (@tinakaroll)

 

 

 

 

 

 

 

Ашдод? #ТинаКарольвИзраиле

Публикация от Тина Кароль ? (@tinakaroll)

 

 

 

 

 

 

Кароль неймовірно схудла і показала красу фігури в розкішній бордовій сукні Відома співачка опублікувала серію знімків, які були зроблені під час її концерту в Скадовську На них жінка постала в прекрасному бордовому платті, яке підкреслювало її тонку і граціозну фігуру. #корупція_стар #тінакароль #зірковийстиль #Кароль #прихильники #співачка #іконастилю #стильнаспівачка #розкішнасукня #похудання #Україна #шоубіз #фанати #зірки #зірка #актриса #селебрітішуз #селебріті #особистежиття #новинипрозірок #інстаграм #кіно #дітизірок #корупція_стар #життя #історії #життєвіісторії #відпочинок #скандали #фото #тренди

Публикация от КОРУПЦІЯ.СТАР (@starkorua)